Prva SUBOTA u MARTU ce biti SJAJNA PRILIKA za PROSDBU i TAJNU VEZU ako ste rodjeni u ovim  znacima !

Prva SUBOTA u MARTU ce biti SJAJNA PRILIKA za PROSDBU i TAJNU VEZU ako ste rodjeni u ovim znacima !

4. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je za dan koji ce vas malo opustiti i dati vam da se malo opustite. Vi cete se truditi da sacuvate svoj mir.Od vaseg mira zavisi kakav ce biti dan pred vama. I od jednog vaseg predloga, kako ce se ponasati vas partner.

 

BIK:

Vasa tvrda volja ce vas  naterati da donesete jednu veliku odluku. zato ce dan pred vama biti nesto veliko, ali i odlucujuce. Korak koji se ne ocekuje sa vase strane, iznenadice mnoge. Vreme je da se dese neocekivane stvari.

 

BLIZANCI:

Vasa je sreca da ynate tacno sta hocete. Zato bas nikome ne date da vam se mesa u vas zivot. To se posebno odnosi na vasu emotivnu vezu, gde uvek cinite sve da sami resavate svoje probleme. i tu ste nepopustljivi.

 

RAK:

Jedan lav je dneo vase srce, a da toga i niste svesni. Danas cete moci da se iskazete u iskazivanju svojih osecanja.Vase srce treperi od ljubavi, ali drzite se jos malo.Vec danas cete moci da osetite sta oseca druga strna za vas.

 

LAV:

Vas cilj je d se opet dodvorite jednoj osobi, a da niste sigurni sta ona zeli.Ovog dana cete saznati sta se zbiva i sta je vas stvarni cilj. Mozda zelite da sakrijete osecanja od jedne osobe, ali cete shvatiti da nije fer, da nije posteno!

 

DEVICA:

Ako se malo dozovete u red, mozda biste mogli da  se okrenete u boljem smeru. Za sada vas nosi cekanje i vuce vas na neke neodredjene linije.Niste svesni svoje zbunjenosti, a mogli biste da rascivijate zbrkane misli.

Nastavak nasledecoj strani…

Stranice: 1 2