Prva SUBOTA u MARTU ce biti SJAJNA PRILIKA za PROSDBU i TAJNU VEZU ako ste rodjeni u ovim  znacima !

Prva SUBOTA u MARTU ce biti SJAJNA PRILIKA za PROSDBU i TAJNU VEZU ako ste rodjeni u ovim znacima !

4. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vasa volja je na potezu, pa cinite sta hocete.Da li da se ponasate i daljetako slobodno i nezainteresovano, ili da delujete? Mozda ce ovaj dan da vas  navede na potez da pridjete nekome.Jednoj osobi koja vas jako voli i zeli po svaku cenu.

 

SKORPIJA:

Vasa sreca je da ste  uporni u svemu i da se vreme  pokaze da ste bili u pravu. Vasa upornost vam se jako isplatila, a to cete danas videti. Vreme je da se danas na delu vidi vas cilj. I bicete ponosni sto niste odustali.

 

STRELAC:

Zelite jednu osobu da uvcinite delom svoga buduceg zivota. Danas imate sjajnu priliku da joj to i nagovestite i da je iznenadite prosidbom. Vas partner ce se osecati da sanja a i vi cete to uciniti tako spontano. Ovaj dan se slavi, pa ste, normalno, srtecnik dana.

 

JARAC:

Zaljubili ste se i prosto bolujete od tih emocija jer vas guse. Na vasu nesrecu, zaljubljeni ste u nekoga ko vam je zabranjen, pa ste u tajnoj vezi. Do sada vam se to nije desilo nikada pre a sada je i vasa sreca i vasa nesreca.  Vec se plasite sta donosi ovaj dan!

 

VODOLIJA:

Reka vasih suza ce poteci i vreme je da se isplacete.Dugo ste svoj bol krili i dugo ste se borili da ga ne pokazete.U svakom slucaju, bolje je da se isplacete i da resite sta cete dalje. Danas cinite  odlucujuci korak.

 

RIBE:

Vi ste jako zadovoljni sto se tice vase emotivne veze. Za sada nista ne cinite da se srede vase emocije, jer ste jos uvek leprsavi. Moracete da sredite emocije i da se  zna sta tacno osecate i sta planirate.

 

Stranice: 1 2