Pred ovim znacima je VELIKA TUGA jer ce voljena osoba da NAPRAVI NAJVECU GRESKU!

Pred ovim znacima je VELIKA TUGA jer ce voljena osoba da NAPRAVI NAJVECU GRESKU!

5. ožujka 2022. 0 By Maja

Pred ovim znacima je velika ljubavna tuga jer voljena osoba ve napraviti jedan korak koji ce nekim znacima slomiti srce. Tako necemu se nikada nisu mogli nadati ali protiv sudbine nece moci nista uciniti.

OVAN

Ti si osoba koja je uvijek bila na strani ljubavi i za srecu koja je trenutno u tvom zivotu ti si se posteno borio. Sreca nije uvijek bila naklonjena u tvojoj vezi, ali za ljubav voljene osobe si se uvijek borio. Zelis srecu u svom zivotu i sa osobom sa kojom si trenutno u vezi mislis da si pronasao tu iskrenu ljubav. U vasoj vezi je bilo mnogo uspona i padova ali nekako ste uspjeli da se zajedno izborite za ljubav koja vam tako mnogo znaci. Osoba si koja vjeruje u ljubav i koja ce uvijek vjerovati u istu. Ili mozda neces?

Naime pred tobom je velika tuga jer ce voljena osoba da napravi jednu veliku gresku preko koje vi necete moci preci. Sreca ce ti okrenuti ledja jer tvoj partner ce zapoceti vezu sa jednom drugom osobom.Tvoje srce ce biti slomljeno kao nikada do sada jer tako nesto od voljene osobe nisi mogao ocekivati. Pred tobom su desavanja koja ce ti veliku tugu donijeti jer nadao si se velikoj sreci sa svojim partnerom. Ali umjesto srece pred tobom je raskid jer ti preko prevare nikako neces moci preci. Velika tuga je pred tobom koja ce ti samo bol donijeti jer sreca tebi nece biti naklonjena. Nazalost moraces da se pomiris sa cinjenicom da te partner nije iskreno volio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2