Pred ovim znacima je VELIKA TUGA jer ce voljena osoba da NAPRAVI NAJVECU GRESKU!

Pred ovim znacima je VELIKA TUGA jer ce voljena osoba da NAPRAVI NAJVECU GRESKU!

5. ožujka 2022. 0 By Maja

SKORPIJA

Vi ste zodijak koji je za svoju ljubavnu srecu uvijek cinio sve. Vase srce je uvijek bilo samo iskreno prema voljenoj osobi jer vi volite cijelim srcem ili nikako. Mnogo problema je pratilo vasu vezu, ali vi ste uvijek bili na strani ljubavi. Sa voljenom osobom imate velike planove za koje se nadate da cete ih uskoro ostvariti. Nesuglasice vas prate ali sreca u ljubavi u vasem slucaju uvijek pobjedjuje.

Ali uskoro se sve mijenja jer pred vama je saznanje da vam je voljena osoba bila nevjerna. Vi ste zodijak koji zna da cijeni sebe i koji preko prevare nikada nece preci. Velika tuga vas ocekuje ali vi znate koliko vrijedite i to ce vam biti bar mala utjeha. Vas partner pravi veliku gresku koju necete ni moci ni zeljeti oprostiti. Pred vama je velika bol, ali vas ponos ce biti jaci od svega.

 

JARAC

Uvijek ste bilo vjerni svom partneru jer vi ste zodijak koji za ljubav zivi. Nikome ne dozvoljavate da se petlja u vasu srecu jer vi zelite sretan zivot sa svojom voljenom osobom. Desavaju se nesuglasice u zadnje vrijeme ali vi se nadate da je sve to samo prolazno.

Nesuglasice stizu jer vas partner vise nije zadovoljan sa vasom vezom. On jer zaljubljen u drugu osobu koja mu je ukrala srce. Vi cete saznati sve i samim tim dolazi do bolnog raskida. Ni sami necete moci vjerovati da je vas partner spreman na tako nesto, ali istina ce izaci na vidjelo i vi cete morati da se pomirite sa tim da niste bili iskreno voljeni.

 

Stranice: 1 2