PETAK koji je pred nama, bice IDEALAN, jer ce TRI  znaka moci reci da su im ostvareni snovi!

PETAK koji je pred nama, bice IDEALAN, jer ce TRI znaka moci reci da su im ostvareni snovi!

17. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vise od svega zelite jedan susret i nadate mu se. Vreme je da budete    optimista i da zaista tezite svojim snovima. Nista nece samo od sebe, pa mora da se da i truda i nade. Sledi nesto sto ne ocekujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Pred vama je novo zivotno poglavlje i vreme koje ce biti odlucujuce.Radi se o novom zivotnom poglavlju koje ce vam doneti nove brige. I nece to biti samo vase brige, bice to i nove radosti koje slede.

 

BLIZANCI:

Od vas se ocekuje da pokazete vise truda i  budete voljni  za sve.Vas partner  cini sve za vasu vezu, ali vama je to nedovoljno. Zeli vasu pozitivnu energiju i da se okrenete u smeru ljubavi. Danas imate sansu da se sve poboljsa i pokrene.

 

RAK:

Ovaj dan ce biti idealan za vase zelje, bas one koje  gajite u sebi.Ukazace vam se sansa  da budete srecni bas ovoga dana.Postacete najsrecniji zodijak dana, a vasa ljubav ce procvetati.  Tako  cete postati  neko ciji ce se snovi ostvariti.

 

LAV:

Mozda ocekujete ad vidite jedno omiljeno lice, ali danas necete. To je ono sigurno i  zato nemojte gajiti laznu nadu. Mozda cete tako  da date sansu svojim nadama za neki drugi dan. I da ucinite sve da do tog susreta i dodje.

 

DEVICA:

Imate mnogo obaveza a zelite  da ih zavrsite do kraja. Vuku vas obaveze i levo i desno a vi najvise gledate u jednome pravcu. Taj pravac je  usmeren ka jednom lepom kolegi koji vam odvlaci paznju. Ali istovremeno  budi vase nemire.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2