PETAK koji je pred nama, bice IDEALAN, jer ce TRI  znaka moci reci da su im ostvareni snovi!

PETAK koji je pred nama, bice IDEALAN, jer ce TRI znaka moci reci da su im ostvareni snovi!

17. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste jako emotivni i vase ce emocije da budu deo ovog dana. Sledi vam neocekivan susret zbog kojeg cete biti jako srecni. Tako cete biti drugi zodijak kojem ce se posreciti ovog dana.Od susreta do ljubavi, bice mala trasa puta.

 

SKORPIJA:

Idete  kroz zivot gazeci blato i kamen i trnje, ali odustati necete. Vi ste hrabri i uporni, i ne stajete na preprekama.Zato vas gledaju kao hrabru i neustrasivu osobu, i vreme je da se  ostvarite. Onaj ko se bori, nikada ne gubi!

 

STRELAC:

Od vas se ocekuje uspeh, ocekuju ga i drugi, bas kao i vi sami. Zato cete  morati da pokazete sav svoj sarm. Vase srce je budno i podrazumeva  da pokazete osobi koja vam se svidja, da je volite. Vreme je da vam i ona uzvrati.

 

JARAC:

Onaj koga volite, vreme je da i vama pokaze da li voli vas.Vase srce kuca zarom prelepe ljubavi. Ovog dana je vreme za ljubav i za vase korake u smeru izjasnjavanja. Nemojte kriti osecanja, pokazite ih voljenoj osobi.

 

VODOLIJA:

Mada se plasite ovog dana, jer je petak, a vi ste sujeverni, ipak ce biti lep. Prelepo  vreme i osecanja srece ce vas nositi kao da ste list.Emotivni  san  je tako lep i vreme je d ga ostvarite. Zato uzivajte u svemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE:

Ljubav ce biti vas jedini pokretac i zato  disite punim plucima. Neka ovaj dan bude lep  i svaki sledeci. Ucinite sve da bude jos bolje i da desavanja budu i lepsa. Tako ce i vasa ljubav  biti jaca, a partner srecniji.

Stranice: 1 2