Tokom naredna tri dana SLEDE CUDA-evo kako ce vam se zavrsiti sedmica!

Tokom naredna tri dana SLEDE CUDA-evo kako ce vam se zavrsiti sedmica!

18. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se uzivite u svoju situaciju i da je prihvatite. Tako ce bti bolje, jer i da se bunite, nece biti koristi. Zato sebi olaksajte koliko god mozete i nemojte glavom kroz zid. Za vas ce biti i boljih dana i situacija.

 

BIK

Nista vam ne znace ni vikend, bas kao ni pocetak sedmice. Vama sve dodje na isto, jer ste totalno ravnodusni na sve. Pustili ste da zivot tece kraj vas i vreme je da se znatno popravi.Od vas i vasih koraka sve zavisi.

 

BLIZANCI

Okrenite se svojim delima i svemu za  sto ste se i zalagali. Neka vas ona tese i vuku napred u nove pobede. Ne samo radne, one poslovne prirode, nego i emotivne.Vreme je da se zalozite za emotivno polje.

 

RAK

Previse ste i slabi i umorni, ali vas partner opet ocekuje od vas mnogo.Naviknut da sami vucete teret vase veze, sada se tesko miri da se mora pokrenuti.Vreme je da mu postavite to za uslov. Ako zeli da veza opstane, morate se i zaloziti.

 

LAV

Vas mir je samo prividan, ispod maske ste opasno ljuti.Fali vam samo malo da vas neko pecne, sa jednom reci.Jedna rec vas moze razljutiti da planete kao vatra. Ovih dana se cuvajte svojih reakcija, imacete puno razloga da reagujete.

 

DEVICA

Vreme je da pokazete strpljenje  i da se odredite u kojem cete smeru.Imate slobodne stavove po pitanju veze. Na partnera ne uticete previse, cekajuci da se sam izjasni. Ovih dana ce vas obradovati jednim svojim predlogom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2