Tokom naredna tri dana SLEDE CUDA-evo kako ce vam se zavrsiti sedmica!

Tokom naredna tri dana SLEDE CUDA-evo kako ce vam se zavrsiti sedmica!

18. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Osecate da nema nekih vecih promena u vasem zivotu.A vas zivot je jako dosadan, bar u poslednje vreme.Od vas se ceka da pokazete  vi da zelite da okrenete list. Zato cinite po svojoj volji i u pravcu koji sami odredite.

 

SKORPIJA

Od vas neko ceka  da pokazete  da ga volite, a oboje krijete osecanja.Mozda jos nije vreme da se izjasnjavate tako brzo. Pustite malo vremenu da vreme pokaze da li vas vezu osecanja. I kakva, ona koja teze druzenju, ili  emotivnoj vezi.

 

STRELAC

Od vas se nadaju da cete danas da pokazete i sta znate i koliko ste vredni.Osim sto od vas ocekuju kolege mnogo,ocekuje i vas partner. Vreme je da se zna  sta zelite, pa pokazite u kojem smeru idete vise.Osecanja na suce, bas kao i planove!

 

JARAC

Neko ce vas ovih dana  poniziti, a vi mu drsko odgovorite. Ne dajte se vise nikome da vas zamajava, i da vas pravi  glupim. To cini  svesno da vas povredi, a vi ga distancirajte. I sto je pre moguce, da ga udaljite iz svoje okoline.

 

VODOLIJA

Sledi cudo, za vas zvano sreca, jer niste navikli na srecne okolnosti.Zato kada se dese  lepe stvari, vi se prosto iznenadite. Ovih dana ce vam biti  prelepo, na vase veliko iznenadjenje.I na vasu veliku srecu sto ce vam sve krenuti dobro.Kao da cete u trenutku postati miljenik zvezda.

 

RIBE

Nekim cudom ce vas  partner iznenaditi sa jednim predlogom.Zaista cete biti iznenadjeni  i predlogom i svojim brzim odgovorom. Onako zateceni, necete mnogo razmisljati.Ali sve ce biti kao sto biste oboje zeleli. Postacete miljenik zvezda, iznenada.

 

Stranice: 1 2