Ono sto si PRVO VIDEO na slici je ODRAZ TVOJE LICNOSTI i OTKRIVA MNOGO – jedan simbol  je znak da ces VRATITI BIVSU LJUBAV!

Ono sto si PRVO VIDEO na slici je ODRAZ TVOJE LICNOSTI i OTKRIVA MNOGO – jedan simbol je znak da ces VRATITI BIVSU LJUBAV!

21. ožujka 2022. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO RIBE:

Ti si osoba koja mnogo postize u poslovnom zivotu, ali koliko god postizao jedan dio tebe kao da fali. Ljubavna sreca je ta koja ti stvara velike probleme jer ljubavna sreca tebi nije uvijek bila naklonjena.

Mnogo si volio svog bivseg partnera, ali ta ljubavna sreca je dosla kraju. Sa tom cinjenicom se nikada nisi pomirio, jer ti si bice koje zeli srecu sa svojim bivsim partnerom.

Uvijek si se nadao samo dobrom, jer ti si bice koje nikada nece odustati da se bori za ljubav koja mu nesto u zivotu znaci.

Pokusaji da vratis svou bivsu ljubav su do sada bili bez uspjeha, ali to ce uskoro da se promjeni. Sa osobom koja ti znaci sve, ti ces se pomiriti i niko sretniji od tebe nece biti.

Slijedi pomirenje sa tvojom velikom ljubavi koje ce to samo veliku srecu donijeti. Vrijeme je uskoro da ti na polju ljubavi sve krene na bolje, jer pred tobom je velika sreca sa tvojom velikom ljubavi.

Ti ces se pomiriti sa svojom bivsom srecom i tvojoj sreci nece biti kraja. Mnogo si cinio kako bi ti krenulo na bolje i uskoro ce velika sreca da te pogleda.

Pred tobom su promjene koje ce ti samo srecu donijeti i koje ce sve u tvom zivotu promjeniti u boljem pravcu. Velika sreca je red tobom kakvoj se ni sam nikada nisi mogao toliko nadati. Vrijeme je za veliku srecu na polju ljubavi.

Stranice: 1 2