Rak ce biti marioneta skrivenih ZELJA jednom jarcu, a ljubav bika SVE  ribi koja ga voli…

Rak ce biti marioneta skrivenih ZELJA jednom jarcu, a ljubav bika SVE ribi koja ga voli…

21. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Partner se nada  da cete znati kuda idete  i kuda vas vode  koraci. Vas osecaj je vredan  i morate ga sacuvati.Od vaseg srca zavise  sva osecanja koja se mogu izroditi u danima koji slede. Danas je dan za poseban osecaj, zvani ljubav.

 

SKORPIJA

Vara vas osoba do koje vas je stalo, a vi nikako da to sami shvatite. Sve je do vaseg prihvatanja ali  vi nikako da prihvatite da vas laze. Njene lazi su sve ucestalije, ali nikako da otvorite oci.  Dokle mislite biti u zabludi?

 

STRELAC

Zalite za sansom koju ste propustili, a nikako da vam se ukaze ponovo. Zato ste razocarani sto  niste znali da je onda   iskoristite. Zaljenjem necete nista postici, a mozda cete moci da sami ucinite neki korak.Samo napred!

 

JARAC

Gajite skrivena osecanja prema jednom raku i vreme je da ih otkrijete.Jedan lepi rak je sve vase, vasa zelja i ljubav i cilj. Sada je vreme za priznanja emocija koje gajite dugo. I pokazite ih danas ili nikad, jer cete imati sansu.

 

VODOLIJA

Vasa tuga nikako da prodje, a osecate da je jos i jaca. Ne smete ad je produbljujete, nego je polako osobadjajte. Vas cilj ce biti sve drugo, samo  da ne zapadate u camotinju. A jedan lik ce vas ovoga dana izvuci  sa dna i uciniti mnogo srecnijim.

 

RIBE

Volite jednog bika najvecom ljubavlju, koju ste ikada osetili. Jedina vasa zelj je da vam tu ljubav uzvrati, jer to bi za vas bilo bas sve sto zelite od zivota. Dugo vas je drzao u neizvesnosti, ali danas ce je krunisati.Oboje cete  postati srecnici dana, a vi najveci srecnik zodijaka.

Stranice: 1 2