NEDELJNI HOROSKOP za zadnje dane MJESECA MARTA! Saznajte ko ce imati najvise srece!

NEDELJNI HOROSKOP za zadnje dane MJESECA MARTA! Saznajte ko ce imati najvise srece!

24. ožujka 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su dani jer vas ocekuju predivna desavanja na polju ljubavi. Napokon cete uspjeti da ostvarite jedan veliki san na kojem vec dugo radite. Poslovna sreca vam nece biti mnogo naklonjena ali to vam nece mnogo smetati.

BIK

Vas ocekuje velika sreca jer vi cete  u danima do kraja mjeseca uspjeti da ostvarite jedan veliiki poslovni dan. Sreca ce vam napokon biti naklonjena i vi cete uspjeti da se udaljite od svih problema koji vas trenutno prate.

 

BLIZANCI

Vas ocekuju desavanja na polju ljubavi koja ce vam jako tesko pasti. Pred vama je veliko razocarenje koje ce vam donijeti veliku tugu. Voljena osoba vam priznaje nesto jako vazno, nesto sto ce vam slomiti srce jer niste se tome mogli nadati.

 

RAK

Pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu na poslovnom polju donijeti, ali na polju ljubavi vi cete se suociti sa velikim razocarenjem. Niste imali razumijevanja za voljenu osobu i probleme kroz koje prolazi jer ste previse bili fokusirani na sebe. Voljena osoba vam nece vise zeljeti oprastati.

 

LAV

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu. Pred vama su desavanja koja ce vam omoguciti da ostvarite sve sto ste imali u planu. U danima koji su pred vama vi cete samo za veliku srecu znati.

 

DJEVICA

Novcana sreca vas ocekuje koja ce vam stici u pravi cas. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vas ocekuju desavanja koja ce vas mnogo usreciti jer novav vam je trenutno preko potreban.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2