Nekima ce ovaj vikend doneti NESLUCENU SRECU!

Nekima ce ovaj vikend doneti NESLUCENU SRECU!

24. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda je vikend pravo vreme da se okrenete  sebi i da malo predahnete. Trebali biste sve ostaviti po strani i  pokazati da ste voljni da se okrenete sebi.Od vase  ljubavi se moze ocekivati da se pokaze da vodi dobrim putem.

 

BIK

Ne znate sta cete i kuda  sa sobom, a neko vas zeli u svojoj blizini. Mozda je vreme da pokazete  da volite i da mu uzvratite.  Mozda je red da se srede i vase dileme sto se tice emocija i emotivnog polja.

 

BLIZANCI

Radujte se sto vam se pruza prilika za predah.  Od vas se ocekuje da znate da sebi date oduska, a ne samo da radite. Ne moraju vas drugi terati na to, pokazite da cete povesti vise racuna o sebi.

 

RAK

Ovoga vikenda ocekujete uobicajene stvari, ali ce vas poneti radost. Sledi vam neslucena sreca na putu koji vas vodi do jednog jarca. U toku vikenda, postace vam sve, bas kao i vi njemu. Na pomolu veza koja ce vas usreciti.

 

LAV

Ocekujete mnogo vise od zivota, a od ovog vikenda, samo jedno. Zelite da se srede vase emotivne nerdoumice u koje ste zapali.Niste se tu nasli sami, nego vas  je doveo jedan  neozbiljni bik. I vikend ce biti pravi cas da resite ono sto je nejasno.

 

DEVICA

Mnogo vam je tesko i ne znate kako da prebrodite ove dane. Stavljeni ste pred svrsen cin i morate doneti vaznu odluku. Vi ste na potezu i zato pazite sta cete resiti. Od vase odluke zavise svi sledeci koraci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2