PRVI PROLECNI PONEDELJAK, nekome ce biti dan za pamcenje i savrsen  korak do srece!

PRVI PROLECNI PONEDELJAK, nekome ce biti dan za pamcenje i savrsen korak do srece!

27. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Vasa ljubav ce vas povesti novim putem,a mislili ste da nece. Kako ste samo bili sumnjicavi i niste dali sebi mira. Partner vas je stalno podrzavao i ulivao vam poverenje. Tek sada ste konacno shvatili da vas voli, a danas cete se i uveriti.

 

BIK

Sve ce zavisiti samo od  vas i sta cete dalje i kako cete. Pred vama je da odlucite i da znate neke odredjene korake. Jasno vam je da niste svesni  sta cete prvo, ali najvaznije je da rascistite sa partnerom. Neke nejasnoce ce biti na potezu  da se razrese jos ovog dana.

 

BLIZANCI

Srce ce vam biti jako razdragano i vreme je da se radujete. Ovaj prvi vikend proleca , donece vam neslucenu srecu. Sve  sto sledi, bice uvertira za srecu koja sledi. I zbog svega cemu se niste nadali, vi cete se osecati najsrecnijim zodijakom dana.

 

RAK

Vasa sreca ce vas dovesti  u stanje nekog nemira.Plasicete se  osecaja koji vas vara, plaseci se da je lazan.Od vas se ocekuje da pokazete poverenje prema partneru i da ste jako srecni. Vi nemate cega da se plasite, ako se ne ukaze prilika da nesto ne valja.

 

LAV

Necete se okrenuti u smeru koji vas vodi u nekom  poglavlju zivota, a mogli biste. Mozda je bas ovaj dan idealna prilika da pokazete da volite i da zelite zajednicku buducnost. Nemate se sta vise premisljati, nego resite situaciju.

 

DEVICA

Radost je u vasem srcu i ona vas  vodi boljim putem. Tera vas na osecaj  da niste ni svesni kako se radost brzo pretace i u druga osecanja. Osecaj ljubavi  vas vodi da pokazete da ste zaljubljeni u jednu osobu i da necete odustati od nje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2