PRVI PROLECNI PONEDELJAK, nekome ce biti dan za pamcenje i savrsen  korak do srece!

PRVI PROLECNI PONEDELJAK, nekome ce biti dan za pamcenje i savrsen korak do srece!

27. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Danas je vreme da malo odmorite i ne mislite sta cete i kako.  Zelite izaci sa drustvom, ne misleci da li cete se negde zakasniti. Vreme je da predahnete i vreme  da se posteno odmorite. Sami sebi dajte lepoga raspolozenja.

 

SKORPIJA

Mozda je i pred vama dan  koji moze biti odlican, osim ako ga sami sebi ne pokvarite.  Od vas se ceka da pokazete da ste   orni za provod, a ne za rasprave.Zato budite oprezni da vam se ne priblizi jedan jarac.

 

STRELAC

Zelja vam je da ovaj dan bude poseban jer imate predlog za partnera. I ne slutite da ce vas on iznenaditi necim mnogo lepsim.  Mozda ce vam pomenuti zaruke i slicno, a da niste ni sanjali o tome. Ovo ce biti dan za odluke.

 

JARAC

Radujte se sreci koja vas ceka, pa ne mora bas ovog dana.Imali ste predlog partnera na kraci put, ali ste odbili. Hteli ste nesto po svojoj volji i vreme je da i partner zaigra. To sto osecate, partner vec zna, pa vam sprema veliko iznenadjenje.

 

VODOLIJA

Nema zurbe i posla koji ne moze da ceka, bar danas. Preumorni ste i vreme je da se radujete i odmorite. Ceka vas prijatan dan i vase omiljeno drustvo. A u drustvu, jedan novi lik, zbog kojeg ce vam zaigrati srce.

 

RIBE

Prosli su stresni dani i vreme je da pokazete da su iza vas.  Vase raspolozenje ce biti na nivou, ali cete nastojati da budete u takvom drustvu.Zato se ne druzite sa mrzovoljnima i onim koji ce vam opet preneti negativnu energiju.

 

Stranice: 1 2