Ovog utorka, cak TRI zodijaka ce moci da kazu da  im se NAJVECA ZELJA  u LJUBAVI OSTVARILA!

Ovog utorka, cak TRI zodijaka ce moci da kazu da im se NAJVECA ZELJA u LJUBAVI OSTVARILA!

28. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Uhvatili ste zalet  koji  vam je obezbedio  dobar start.Bicete jako zadovoljni i  to ce biti ono sto vam je  potrebno.Za sada se necete osvrtati, niti cete ici  u prilog proslosti. Bicete okrenuti samo ovome danas.

 

BIK:

Nikako da smiriote svoje nervoze koje se bude u trenutku.  Niste ni svesni visine svoga glasa, niti negativne energije koju ispoljavate. Od vas se ocekuje da pocnete da se sabirate i da delujete pozitivno. Danas cete morati da zberete svoje nacinjene greske.

 

BLIZANCI:

Danas ste se radovali jednoj situaciji, ali ce vam izmaci.Ono sto ocekujete,  nece se zbiti danas. Mada ste ocekivali da se zbije vasa sreca, moracete da odgodite. Vase zelje su nesto sto cete podgoditi za dalje.

 

RAK:

Vase bice je tuzno i osecate se  prosto izgubljeno.Od vas se ocekuje da budete malo raspolozeniji i da se ponaste drugacije. Ostavite se tuge i probajte da razgovarate. Razgovor ce biti  najbolji lek za vase tuzno srce.

 

LAV:

Ako se radujete propasti jedne osobe, ne cinite to! Kako  mozete da budete takvi i da se radujete njenoj nesreci. Nije to lepo od vas, posebno sto ste se voleli! Da  ne biste zazalili. danas joj pridjite kao prijatelj i rame utehe.

 

DEVICA:

Od vas se ceka da napravite korak koji ce biti odlucujuci. Vas partner na to ceka odavno, a ovo je poslednji dan. Vise vas nece cekati, niti moliti da se odlucite.- Ako danas propustite sansu. morate se  pozdraviti sa partnerom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2