Do kraja meseca-Rak i Blizanci boluju, Vodolija i Vaga u ljubavi, kao idealna kombinacija…

Do kraja meseca-Rak i Blizanci boluju, Vodolija i Vaga u ljubavi, kao idealna kombinacija…

28. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Pokazite vise strpljenja, jer ce vam to valjati.Ako i pokazete da ste strpljivi, mogli biste okrenuti stvari u svoju korist. Vase srce kuca  za partnera i zato cete se sklanjati i cuzdrzavati od losih komentara.

 

BIK

Jako ste vazni samome sebi i zato pokazoite da cete sebe ceniti vise.Dani koji slede donece vas u losa raspolozenja a da to niste nicim skrivili. Suvise pustate da vas ponese momenat kojem vi niste uzrok. Zato gledajte sebe!

 

BLIZANCI

Posvadjani ste sa jednim rakom koji vas voli, kao i vi njega. Nesto se desilo, ali ne vasom krivicom i sada bolujete.Tesko vam je da cutite od onog koga volite. Zato trazite nacina da pokazete  zelite da premostite tu svadju i da budete skupa.

 

RAK

Vasa veza sa jednim blizancem, dosla je u zatisje. Posvadjali ste se, zbog gluposti i sada bolujete, bas kao i on. Morate baciti ponos i resiti sve da dodje do vaseg pomirenja.Mada i on boluje, ponasa se malo tvrdoglavo.

 

LAV

Vi ste se resili da budete vodja koji ce u vasoj vezi da vuce konce. To je ujedno i razlog vase svadje i cestih rasprava sa partnerom.Dajte mu za pravo i pokazite mu da se i vi zelite pitati, ali cete svakako da podrzavate njegove predloge.  Podrazumeva se da i on podrzi vase.

 

DEVICA

Zaljubili ste se i mislite da je to ono pravo. Vase srce kuca zarom, a nadate se da i srce onog drugoga, kuca za vas. Dani koji slede uverice vas u to, i pokazace ad ste bili u pravu.Slede vam prelepa dva tri dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2