Prvog aprila  je mlad mesec u ovnu-saznajte sta vam donosi!

Prvog aprila je mlad mesec u ovnu-saznajte sta vam donosi!

29. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec na samom  pocetku meseca, zvezde ce se poigrati sa vama, jer je mlad mesec u vasem znaku. Od vas se ocekuje  da pokazate  da ste spremni na neke promene. Mlad mesec vam donosi  neka priznanja u vidu emocija. Vase srce ce kucati  za jedno bice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vase korake mora da isprati jedan lav, ako zeli da vas i dalje prati. Jasno se vidi da vas sledi i da zeli postati vasa senka. Zelja mu je da bude vas verni pratilac, saputnik i partner. Mlad mesec vam govori da cete  uskoro moci da se  okrenete onom ko vas vec voli.

 

BLIZANCI

Vasa sreca je da ste  uporni i da sledite svoje ciljeve. Vas partner vec zna sta ce da resi, i sta je najbolje za oboje. Mlad mesec u ovnu, delovace na vas znak  odlucujuce. Vreme je da shvatite sta cete  i sta je ono sto zaista zelite.

 

RAK

Vec ste u zabludi, a da niste sigurni da jeste.Mlad mesec ce vas upozoriti i pokazati da ste voljni  da resite sve sto vas muci.Moracete  resiti neke svoje situacije koje vec cekaju na resenja. Uporkos svemu,  sve cete resiti na najbolji moguci nacin.

 

LAV

Neko vas tretira kao da mu niste ravni, a vi zelite da mu dokazete da jeste.Zato ce mlad mesec u ovnu da zaigra na inat vasem partneru.Ono sto ste naumili, to cete i uraditi. Mada ne bas sami, mesec , pa jos mlad i tako zna kada je pomoc neophodna,

 

DEVICA

Radost kojoj se nadate, doci ce jos prvoga dana, novoga meseca. Zaljubljeni ste u jednoga ovna, pa je  delovanje mladog meseca u njegovom znaku, i vama u korist. Do sada manje lepa emotivna slika,  postace nesto najlepse za vas u poslednje vreme.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2