Prvog aprila  je mlad mesec u ovnu-saznajte sta vam donosi!

Prvog aprila je mlad mesec u ovnu-saznajte sta vam donosi!

29. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Dok mlad mesec u ovnu, meri vase emocije prema njemu, vi cete vec odluciti da ga  zelite za sebe.  Bice to vreme koje ce probuditi neke nove osecaje i pokazati  da vam se svidja.  Konacno cete i svoje srce staviti na  ispit osecanja, i saznati koga volite i koliko.

SKORPIJA

Ponasate se tako  grubo, i kako da mrzite citav svet. Zivot vas je naucio da se morate boriti za sve ono sto zelite. Zato ste u strahu da nesto ne podje po zlu, pa ste samo oprezni.Vase lice odaje drugaciju sliku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Vasa ljubav je more koje vas  moze utopiti i pokazite da znate isplivati.  Mozda vam malo i zvezde  pomazu, ali nece bas uvek. Zato se okrenite samo sebi i oslonite se na svoje licne snage. One ce vas  mozda izbaviti iz losih stvari.

 

JARAC

Vasa  ljubav je onaj korak koji vas  vodi ka cilju za koji se borite.Zaljubicete se u  jedno bice koje vas voli onako tajno. Tako cete postati i voljeni, a da to niste ni slutili. Vase srce se  rastaje sa zivotom koji do sada nije bio lep, no samo pun izgubljenih  snova.

 

VODOLIJA

Tvrdoglavo branite svoje stavove i od  vas se ocekuje  da pokazete  da ste  spemni za suocavanje. Vi ne zelite da popustite, jer cvrsto se drzite svoga ponosa. Mozda cete u ime srece morati da se menjate. I da  tako svoje stavove potisnete iza sebe.

 

RIBE

Od vaseg emotivnog polja se ceka da se pokrene na bolje.Vi  nemate sta da izgubite u  trajanju mladog meseca.Vredno je da pokusate, a nije bitno kako i sta ce biti.Samo ako ne pokusate, mozete izgubiti mnogo.

 

Stranice: 1 2