HOROSKOP za NOC MLADOG MESECA!  Mlad mesec je PRVOG APRILA, i jednom znaku ce doneti ludu promenu  na koju nije bio spreman!

HOROSKOP za NOC MLADOG MESECA! Mlad mesec je PRVOG APRILA, i jednom znaku ce doneti ludu promenu na koju nije bio spreman!

30. ožujka 2022. 0 By Maja

OVAN

Noc maldog mjeseca vama donosi promjene kakvim se niste mogli nadati. Poslije ovog fenomena vama ce sve da krene na bolje. Mlad mjesec koji ce nastupiti 1. aprila donosi vam srecu kakvoj ste se i nadali. Vrijeme je za dobre promjene u vasem zivoti.

 

BIK

Vas ocekuju desavanja koja ce vam donijeti promjene na polju ljubavi koje vam se nece dopasti. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti tugu kojoj se niste mogli nadati. Voljena osoba donosi odluku da vam okrene ledja i da zauvijek ode iz vaseg zivota.

 

BLIZNACI

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliki srecu na poslovnom ali ne i na polju ljubav. Mlad mjesec utice na vasu vezu jer ce doci do velikih promjena koje ce vam donijeti samo veliku tugu. Pred vama su desavanja koja vam se nece mnogo dopasti.

 

RAK

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose i koja ce vam omogiciti da ostvarite sve svoje snove i ciljeve. Pred vama je sreca kakvoj se mozda ni sami niste mogli nadati jer vama ce sve da krene na bolje.

 

LAV

Vas ocekuje sreca jer mlad mjesec predivno utice na vaseg zodijaka. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti i vi za probleme necete znati. Pred vama su desavanja koja vam samo doboro donose. Vas ocekuje velika sreca  u koji nikada niste preatali da vjerujete.

 

DJEVICA

Pred vama su desavanja koja vam donose novcanu srecu koja  vam je i potrebna. Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijet jer pred vama su sreca i veliki novcani dobici koji ce vam znaciti mngo. Vrijeme je za predivne promjene u vasem zivotu.

 

Nstavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2