HOROSKOP za NOC MLADOG MESECA!  Mlad mesec je PRVOG APRILA, i jednom znaku ce doneti ludu promenu  na koju nije bio spreman!

HOROSKOP za NOC MLADOG MESECA! Mlad mesec je PRVOG APRILA, i jednom znaku ce doneti ludu promenu na koju nije bio spreman!

30. ožujka 2022. 0 By Maja

VAGA

Mlad mjesec vama donosi samo veliku srecu jer vi cete uspjeti da ostvarite velike planove koji vas vec dug vremena prate. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu koja ce vam znaciri mnogo jer  pred vama su samo sretna desavanja.

 

SKOPRIJA

Mlad  mjesec donosi vam probleme na poslovnom polju koji ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam samo tugu donijeti ali na polju ljubavi ce sve da vam krene na bolje. Pred vama su desavanja koja ce biti puni uspona i padova.

 

STRIJELAC

Velika sreca vas prati jer mlad mjesec donosi samo sretne promjene u vas zivot. Na poslovnom polju ce sve da vam krene na bolje jer pred vama je sreca kakvoj se ni sami nikada niste mogli nadati. Vrijeme je za veliku srecu.

 

JARAC

Mlad mjesec vama donosi samo veliku srecu jer pred vama jer sreca na svim poljima vaseg zivota. Ocekuje vas sreca koja ce vam biti od velike koristi i koja ce vam samo dobro donijeti. Pred vama je sreca koja sve mijenja na bolje-

 

VODOLIJA

Vama je velika sreca sudjena koja ce vam omoguciti da ostvarite sve svoje snove i planove. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu koja ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja vam samo srecu donose.

 

RIBA

Vas ocekuje sreca kakvoj se ni sami nikada niste mogli nadati. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer pred vama je sreca koja ce vam mnogo toga omoguciti. Veliki ste sretnik koji ce uspjeti da ostvari sve svoje snove.

Stranice: 1 2