Tokom TRI NAREDNA DANA ce doci do neverovatnih PROMENA, kada su ova dva znaka u pitanju!

Tokom TRI NAREDNA DANA ce doci do neverovatnih PROMENA, kada su ova dva znaka u pitanju!

30. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa je sreca da pokazete svoja osecanja jer ce vam biti uzvracena. Vase ce srce da razume da  zeli i druga strana da zna sta osecate. Ovih dana cete zaista morati da priznate sta osecate i necete kriti ni da to pokazete.

 

SKORPIJA

Vas san je da se zna  da ste voljeni, ali i od koga. Za sada krijete svoja osecanja i svoje srce stavljate u losu poziciju. Zasto krijete svoja osecanja, kome su posvecena i od koga ste voljeni.Budite jaci i hrabriji!

 

STRELAC

Resili ste okrenuti list i poci za nekim novim ciljevima. Moracete da idete za onim ko bi isao za vama. Stalno se zaljubljujete u pogresne i one koji vas ignorisu. Mozda cete bas sada da se osvrnete i prepoznate ljubav u necijim ocima.

 

JARAC

Posmatra vas neko sa znatizeljom, ali  zeli samo avanturu. Vi niste neko  koga interesuje prolazna veza, nego zelite trajnu vezu. Necete moci da odolite tim zavodljivim ocima, pa cete se upustiti u vezu. Izazvacete nevericu kod svoje okoline.

 

VODOLIJA

Ocekujete da ce sve ovih dana da ide u vasem smeru i vama u korist. Ne slutite da ce se sve okrenuti mimo vasih ocekivanja.Vase srce ce biti tuzno, ali cete imati sansu da stvari okrenete u svoju korist. Budite oprezni!

 

RIBE

Vasi snovi ce biti deo ovih dana i njihovo ispunjenje ce biti prioritet.Srce vam kuca  zbog jedne osobe, i idete u pravcu da se ona i uveri u to. Vas stav je da okrenete srecu u vasem smeru, cim se ukaze sansa. I zato cete koristiti svaku mogucnost.

 

Stranice: 1 2