Zadnji dan aprila ce jednom znaku doneti ljubav o kakvoj je ODUVEK MASTAO, vreme je da mu se SNOVI OSTVARE!

Zadnji dan aprila ce jednom znaku doneti ljubav o kakvoj je ODUVEK MASTAO, vreme je da mu se SNOVI OSTVARE!

30. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Nekome  prija da mu pokazete  paznju i to i ocekuje od vas. Zato se skoncentrisite  na ono sto sledi. Imacete povoda da se okrenete boljim stvarima. Od vas se ceka  da budete uporni i da sledite osecanja.

 

BIK

Mucice vas nesto a necete nikome da odate. Sve zavisi kako ce se stvari dalje odvijati. Moracete da pokazete da ste vredni  i sposobni da se sami izborite. Pa i ako slede manje lepe stvari, lakse cete se izboriti sa njima.

 

BLIZANCI

Osecaj da vam neko pravi smetnje, rusi sve vase izglede, da otkrijete ko.Mozda biste mogli da pretpostavite ko, ali  necete verovati. Kada se sumnja uvuce u srce, kao crv ga pocne razjedati.Mozda je ovo dan  da eleminisete jednog laznog prijatelja.

 

RAK

Vasa ljubav ce zaigrati vaznu ulogu u zivotu.Zaljubili ste se i nosite  se sa  onim sto puni vase srce. Osecaj ljubavi prema jednom liku.Mozda ce ovaj dan da vas  obraduje na jedan poseban nacin, ali i vrlo lepo iznenadjujuci.

 

LAV

Vasa je zelja da se usmerite u vezi na jedan veci nivo. Zelite znati  cemu vodi i sta sledi iz vase veze.  Zelite oceniti njenu vrednost, jacinu i odrediti visi cilj. Mozda je danas dan da je procenite kao vezu kojoj sledi buducnost.

 

DEVICA

Ako ste do sada mislili da niste srecni, sreca vam se smesi. Ovoga dana cete doziveti ljubav o kakvoj ste oduvek mastali. Cistoj, bezrezervnoj i bezuslovnoj! Zato ste danas srecnik dana, a ujedno, i najsrecniji zodijak.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2