Ova godina ce biti  BESKRAJNO LIJEPA i NJEZNA  na polju LJUBAVI  ako ste rodjeni u ova dva zodijaka!

Ova godina ce biti BESKRAJNO LIJEPA i NJEZNA na polju LJUBAVI ako ste rodjeni u ova dva zodijaka!

30. ožujka 2022. 0 By Maja

Ljubavni godisnji horoskop otkriva svim znacima sta ih ocekuje na polju emocija do kraja 2022. godine. Kome ce pokucati velika sreca, a ko ce se sa velikom tugom morati suociti?

OVAN

ZA OVNOVE U VEZI:

Pred vama su mjeseci srece u kojima cete sa voljenom osobom samo sretni biti. Zaboravite na probleme jer 2022. godina je vasa godina velike srece. Bicete zadovoljni i sretni kao nikad do sada. Sreca je na vasoj strani.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Tokom mjeseca maja dolazi do poznanstva koje ce sve da promjeni. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose jer vi cete napokon da upoznate svoju veliku ljubav.

 

BIK

ZA BIKOVE KOJI SI U VEZI:

Vama ce ova godina donijeti velike probleme na polju ljubavi jer pred vama ce biti raskid sa voljenom osobom. Vi cete biti skrhaani bolom ali preko nekih desavanja necete moci preci. Vasoj ljubavnoj sreci u mjesecu junu dolazi kraj jer cete saznati cijelu istinu o postupcima caseg partnera.

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Vrijeme je za velike promjene kada je vas emotivni zivot u pitanju. Pred vama je pomirenje sa bivsom ljubavi kojem ste se dug nadali. Vi cete biti sretni jer potajno nikada niste prestali da volite svoju bivsu ljubav.

 

BLIZANCI

ZA BLIZANCE U VEZI:

Pred vama je velika  ljubavna sreca koja ce vam donijeti sve sto ste do sada zeljeli. Pred vama je ljubav za koju ste se ivi posteno borili. Bicete sretni a to je oni najvaznije. U drugoj polovini ove godine vi cete imati nesuglasica, ali vi cete uspjeti da rijesite sve onako kako ste zeljeli.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Vama je potreban neko ko ce vas razumijeti i iskreno voljeti. To do sada nije bio slucaj, ali pred vama je ljubavna sreca samo takva. Vi cete u mjesecu maju da upoznate svoju srodnu dusu.

 

RAK

ZA RAKOVE U VEZI:

Kako vrijeme prolazi vasa veza postaje sve jaca. Ne postoji to sto vas moze da razdvoji jer ljubav koju vi imate prema voljenoj osobi je fantasticna. Dolazice do manjih nesuglasica ali nista vrijedno pomena. Bicete sretni u ovoj godini.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Necete ostati sami ali necete ni biti iskreno sretni. Vi cete upoznati jednu osobu u koju cete se ludo zaljibiti ali koja ce vam slomiti srce. Pred vama je velika tuga, ali ne gubite nadu. Prava ljubav ce i do vas stici.

 

LAV

ZA LAVOVE U VEZI:

Ovo ce biti godina velikih promjena jer zvijezde predvidjaju da sa vasim partnrom necete ostati zajedno. Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti jer vas partner ce napraviti jedan korak preko kojeg necete moci preci.

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Predugo ste mislili o vasoj bivsoj ljubavi, ali tome dolazi kraj. Bicete odlucni da zapocnete novu vezu sa osobom koja vam se dugo vremena dopada. U ovoj godini vi cete imati veliku srecu jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo.

 

DJEVICA

ZA DJEVICE U VEZI:

Vama je velika ljubav sudjena jer vi cete sa voljenim bicem postici mnogo toga. Pred  vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu jer pred vama su desavanja koja ce vam ostvariti jedan veliki san. Sreca vas prati.

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Necete moci da prebolite svoju bivsu ljubav ni u ovoj godini. Sve cete ciniti  kako bi je vratili u svoj zivot, ali to vam nazalost nece poci za rukom. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2