Ako ste rodjeni u OVOM znaku,budite oprezni:Tokom aprila  biste mogli ocekivati vecu finansijsku krizu!

Ako ste rodjeni u OVOM znaku,budite oprezni:Tokom aprila biste mogli ocekivati vecu finansijsku krizu!

31. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Ne morate biti oprezni bas toliko, ali vise povedite racuna o svojim troskovima.Vi ste jako  zadovoljni, bar do sada, ali samo licnim zaslugama i oprezom. Za sada sve tece po planu i vreme je da vase finansijsko stanje  ostane zadovoljavajuce.

 

BIK

Od vas  se ocekuje da vracate dugove, jer skoro da nikada niste bar bez jednog.Nije bitno koliki je vas dug, ali skoro se uvek uvucete. Vi trosite mnogo i vreme je da se  smirite. U losoj ste finansijskoj krizi  i zato gledajte kako cete.

 

BLIZANCI

Imate vi svoja skrovista i tamo sta bilo, ali imate bar malo. Zato pokazite da ste spremni da ovaj period ne brinete. I vas partner je jako lepo raspolozen,  pa ste trenutno bez brige. Uvek se oslanjate jedno na drugo, pa i kada su finansije u pitanju.

 

RAK

Od vas se ceka da budete od pomoci  svom vernom prijatelju.Vi stojite zadovoljavajuce sa svojim finansijama.Nije to nesto, ali  za vas je sasvim dovoljno jer ste skromni. A imate dusu, pa cesto pomazete  kad god to mozete.

 

LAV

Koliko radite, vi nemate ni priblizno, jer mnogo trosite. Vase misli  se cesto sukobljavaju sa onim sto se tice finansija.Vasa  ljubav ce se dosta ticati vase situacije, ali se ne  morate oslanjati na  partnera.

 

DEVICA

Dosta ste verni svojim finansijama jer vodite racuna o svemu. Ne zaradjujete bas toliko, koliko mislite da vredite, ali ostavljate sebi. Vi ste vredni i znate da sve zavisi od novca.  Zato se dobro drzite, sto se tice para.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2