Ako ste rodjeni u OVOM znaku,budite oprezni:Tokom aprila  biste mogli ocekivati vecu finansijsku krizu!

Ako ste rodjeni u OVOM znaku,budite oprezni:Tokom aprila biste mogli ocekivati vecu finansijsku krizu!

31. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vas se ceka da popravite finansijsko stanje i vreme je da  se okrenete.Vasa situacija  nije zadovoljavajuca i vreme  je da se okrenete razmisljanju. Od vas se ceka  da malo pristedite kako biste imali vise.

 

SKORPIJA

Stojite  dosta finansijki, i nezavisni ste u svakom slucaju.Radujete se sto je tako i dok mnogi oskudevaju, vi se ne zalite. Ne oskudevate nicim, ali zaista morate sebi cestitati sto ste toliko vredni.Sami ste uspeli  u svemu, svojim radom.

 

STRELAC

Vasa finansijska situacija nije ni priblizno onoj koja se  sada oseca.Pokazite da ste vredni  i da cete se truditi da bude bolje. Vec je vreme da ne okolisate nego  cete  svima reci da ste u krizi. Vreme je da budete stedisa ubudice i mnogo  vise da stedite.

JARAC

Vasa je situacija  tako lepa i necete se zaliti ni na bilo sta. Necete se zaliti na svoju malu finansijsku krizu, kako ne biste pokvarili   zadovoljstvo. Emotivno ste  zadovoljni, pa ove dane cete malo zanemmariti.

 

VODOLIJA

Vase pare su vasa stvar, pa kada radite, radite sa voljom, a kada ne, vi se nikome ne pravdate.Vase  emotivne  situacije  ce se dotaci  i vase finansijske situacije.Vasa situacija ce se srediti, ali morate misliti malo vise.Budite oprezni  jer sledi kriza!

 

RIBE

Kada se  trosi, trosi se nemilice,  kada se  nema onda se nadate da mozete pozajmiti. Od vas se ceka  da  budete mnogo racionalniji, kada su pare u pitanju. Ovih dana ce vam trebati  jedna manja pozajmica, ali ubuduce gledajte da manje trosite.Zato cete se ubuduce morati pobrinuti za svoje finansijsko stanje.

Stranice: 1 2