HOROSKOP za PETAK,SUBOTU i NEDELJU    Nekome ce TRI NAREDNA DANA doneti NAJVECI PREOKRET u zivotu!

HOROSKOP za PETAK,SUBOTU i NEDELJU Nekome ce TRI NAREDNA DANA doneti NAJVECI PREOKRET u zivotu!

31. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN

Posao:Vikend je poceo a vi ste se previse opteretili stvarima koje vam uopste nisu neophodne. Stvari koje su samo gubljenje vaseg dragocenog vremena .

Ljubav:Ne zelite da ovaj vikend iako mozete da posvetite vasoj voljenoj osobi i samo trazite razne nacine da niste kod kuce.

Zdravlje:Bez promena .

 

 

BIK

Posao:Vama bi odgovaralo da vam vas kolektiv izadje u susret i da vas odmene malo. Jer ne mozete sami da stignete na sto strana i sve da odradite .

Ljubav:Ocekuje vas jako lep vikend pored vase porodice na koji ste jedva cekali.Iskoristite svaki tren.

Zdravlje;Morate se hraniti zdravije.

 

 

BLIZANCI

Posao:Posaoo ste ostavili po strani i sve sto bi mogllo da vas zamara ili na bilo koji nacin uznemirava. Odmoricete i pokusacete da napunite baterije.

Ljubav:Imate priliku da otputujete negde sa vasom voljenom osobom pa iskoristite pravilno dane i posvetite se jedno drugom. Odavno niste bili toliko bliski.

Zdravlje:Unosite u sebe vise secera nego sto vaam je potrebno.

 

 

RAK

Posao:Partneri sa kojima ste nedavno sklopili jako dobre ugovore ocekuju vasu punu posvecenost poslu bez obzira koji je dan u nedelji. Vama ne pada na pamet da nedeljom radite.

Ljubav:Sklopili ste “primirje” sa vasom voljenom osobom. Ne morate da se brinete toliko. Ovo ce biti jako miran vikend bez trzavica.

Zdravlje:Provaravajte vas krvni pritisak redovno.

 

LAV

Posao:Pokusavanjem cete nesto ipak uspeti da uradite. Naci cete nacin, ali pasivnoscu i “cekanjem” rezultata da padnu sa neba sigurno necete moci.

Ljubav:Osecanja variraju od velike zaljubljenosti do stadijuma u kojoj vas je bas briga za sve so se oko vas desava.

Zdravlje:Nemate izgovora da ne vezbate.

 

 

DEVICA

Posao:Niste raspolozeni za rad. Ali  ipak morate da radite i nervira vas to sto izgleda da samo vi imate osecaj odgovornosti. Da posao morate zavrsiti u predvidjeno vreme bez izgovora,

Ljubav:Prija vam udvaranje osobe iz vaseg okruzenja koji na sve nacine se bori da osvoji vase srce. Ali se vi samo zagonetno smeskate.

Zdravlje:Dobro cete se osecati.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2