HOROSKOP za PETAK,SUBOTU i NEDELJU    Nekome ce TRI NAREDNA DANA doneti NAJVECI PREOKRET u zivotu!

HOROSKOP za PETAK,SUBOTU i NEDELJU Nekome ce TRI NAREDNA DANA doneti NAJVECI PREOKRET u zivotu!

31. ožujka 2022. 0 By Lala

 

VAGA

Posao:Dobili ste priliku da iskazete svu svoju kreativnost koju imate i zato dajte sve od sebe da vasim poslodavcima skrenete paznju na sebe vasim radom i zalaganjem.

Ljubav:Niste zadovoljni time sto vasa voljena osoba previse vremena provodi sa prijateljim… Kao i  sa ljudima koji se vama liccno ne dopadaju ni najmanje.

Zdravlje:Volite da se setate? Pa setajte se. Prijace vam i vise nego sto mislite.

 

 

SKORPIJA

posao:Ako ovako nastavite moglo bi da vam se slosi. Jer tempo kojim radite je jako naporan. Vi  nemate vremena ni za odmor ni za bilo sta drugo. Moracete to da menjate kod sebe.

Ljubav:Pozabavite se malo vasim licnim zivotom. Dosta je bilo pauze. Aktivirajte se.

Zdravlje:Posetite vaseg doktora i odradite kontrolu.

 

 

STRELAC

Posao:Iako postoji i najmanja sansa iskoristite je da biste za sebe dobili neke povoljnije uslove koji vam se mozda i nece dopasti. No, svakako ce vam dosta olaksati rad.

Ljubav:Razocaranost koju osecate se meri sa ljubavlju koju ste nekada osecali. Sve sto zelite je da spavate i da prespavate dok ne “ozdravite”.

Zdravlje:Unosite vise tecnosti.

 

 

JARAC

Posao:Posao vas zamara i iscrpljuje i vi ne mozete da nadjete nacina da se malo odmorite. Jer je dan za danom svaki isti i sve je jednolicno. A ne znate da li cete jos dugo i moci time da se bavite.

Ljubav:Partner ima zamerki na vas  posao, na vase prijatelje, na vase kolege, na vase ponasanje. Jednostavnije je da ga pitate na sta nema zamerki.

Zdravlje:Vase zdravstveno stanje i nije najbolje ali vi ne obracate paznju na to.

 

 

VODOLIJA

Posao:Imate priloliku da odete na veceru sa vasim poslovnim partnerima i da izboksujete za vas i povoljnije uslove od onih prethodno dogovorenih.

Ljubav:Svako je sutra je za vas dan koji provodite bez osobe koju volite vise od svog zivota.  Ali nazad nema a napred morate ici.

Zdravlje:Uzimajte ordiniranu terapiju.

 

 

RIBE

Posao:Mali predah nije na odmet. Uzmite dan za sebe i malo poradite na vasim potrebama koje ste zanemarili jer ste samo na posao i mislili.

Ljubav:Posetite rodjake koje niste imali prilike jako dugo.To ce im znaciti.

Zdravlje:Dan kao stvoren da se vezba.

 

 

Stranice: 1 2