Danas je MLAD MESEC u ovnu:Saznajte kome ce ovaj dan promeniti zivot, a koga ceka NAJVECE RAZOCARENJE!

Danas je MLAD MESEC u ovnu:Saznajte kome ce ovaj dan promeniti zivot, a koga ceka NAJVECE RAZOCARENJE!

1. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako ste i mislili da ste voljeni, bicete jako razocarani.Na zalost, ocekuje vas veliko razocarenje u partnera. Mislili ste da vas voli, verujuci njegovim pricama. Danas cete se uveriti da vas je razocarao i da je glumio laznu ljubav.

 

SKORPIJA

Vec ste uvereni da vas je partner lagao, ali niste dobili obrazlozenje.Spremni ste na duge rzgovore koje cete pokriti cinjenicama.Ali kada jednom presecete, to ce biti konacno.A na putu ste da se pomirite sa istinom, ma kakva da je!

 

STRELAC

Vas pogled odaje svu ljubav koju nosite prema jednoj ribi.Mada se jos nije uverila, susret sa vama ce je  baciti  u visine. Konacno ce se i ona osetiti srecnim i voljenim. Odavno  je gajila svoju ljubav, ali ce je tek sada da dozivi sa vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Splet nekih losih okolnosti, stalno vas tera  u grozne situacije. Uvek vam zvezde donose neke lose trenutke, bas kada  ocekujete ad vam konacno krene. Od vase srece kao da su zvezde okrenule glavu, a vi ste sada bas u poziciji povoljne prilike. Iskoristite je.

 

VODOLIJA

Dok mlad mesec u ovnu, nekima pomaze, vama ce odmoci.Do sada je bilo po vasem, ali sada  krece sve drugim tokom. Vas ce se zivot promeniti iz korena, tako vrtoglavom  brzinom.Digo ste uzivali, okrece se kolo srece.

 

RIBE

Vasa pznja popusta i vreme je da se stisaju neke stvari. Vase emocije su bile jako intezivne, ali kao da se smanjuju.Jos se niste zapitali zasto, ali je red da se zapitate.To mlad mesec dolazi po svoje i deluje razorno u vasem znaku!

 

 

Stranice: 1 2