Konacno, posle bola i suza,ova tri znaka ce DOZIVETI NESTO najlepse i POSEBNO!

Konacno, posle bola i suza,ova tri znaka ce DOZIVETI NESTO najlepse i POSEBNO!

1. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi ste do sada imali mnogo teskih trenutaka, a sada je  vreme da se oni  prorede.Pred vama je sedmica koja ce vam doneti brojne promene. Od ovog dana krecete ka novim  koracima i novim stvarima. Vreme je novih izazova  i morate biti spremnih za sve sto sledi.

 

BIK

Odavno pokusavate da menjate svce stvari u svome zivotu.Pokusavate tako na recima, cak imate i velike planove. Vewrujte da je to samo prica , i da je vreme da predjete sa reci na dela. Imajte na umu da nista ne moze drugacije, uzite stvari u svoje ruke!

 

BLIZANCI

Imate brojne obaveze, a stalno mislite kako da resite  neke druge stvari. Cak pavite i neke druge planove za kojima zelite ici. Ne valja vam da to cinite tako unapred, vec  pustite stvari da teku.Kad bude trebalo da delujete , znacete.

 

RAK

Pred vama je veci deo obaveza u danima koji slede.Obratite paznju da ne bude sve samo posao.Verujte da neko ceka da mu pokazete  paznju. Odavno ste ga vec zapostavili i vreme je da se  i vi posvetite njemu, bar jednim delom vremena.

 

LAV

Vasa ljubav ce vas povesti  ka jednom raku, pa samo napred. Nemojte se zaustavljati na putu emocija. Vreme je da vidite  da vas neko voli i uverite se i koliko. Nemojte biti sebicni, i vi pokazite sta vam je u srcu.

 

DEVICA

Vasa  je ljubav   odavno skrivena, a sada cete imati prilku da se uverite da volite. Pustite svoja osecanja kao ptice, neka lete ka voljenom  bicu. Ono ce biti prijatno iznenadjeno kolicinom vasih emocija. Ne brinite, bice vam uzvraceno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2