Konacno, posle bola i suza,ova tri znaka ce DOZIVETI NESTO najlepse i POSEBNO!

Konacno, posle bola i suza,ova tri znaka ce DOZIVETI NESTO najlepse i POSEBNO!

1. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozda ste do sada imali neke druge planove, ali ovih dana cete  zaboraviti na njih. Paznju cete   usmeriti ka jednoj osobi,  zeleci da se  rese neka pitanja srca.Polako cete se zaljubiti, nesvesni svega oko sebe. Vi se predajte svim srcem i volite jer ce i vas da vole.

 

SKORPIJA

Niste kao neki ali se ne biste poredili sa bilo kime.Imate svoj pravac i znate stada cinite i kako da ostvarite svoje ciljeve.Oni nisu  mali, ali i vi ste jaki i necete posustati. Do kraja sedmice vec cete se radovati. Ono sto je na umu, bice i na delu!

 

STRELAC

Konacno je vreme da posle suzai bola, i vi budete srecni.Verujte da slede lepi dani ispunjeni srecom. Od vaseg srca ocekujete da ne posustane u ljubavi prema jednoj osobi. Osetili ste da je vasa srodna dusa i zato cete  biti srecni sto ste se prepoznali.

 

JARAC

Imate u najavi plan kojeg se zelite drzati, ali ga krijete. Vreme je da svoje srce iskusate u ljubavi koja vas   greje.  Vec je vreme da sada ili nikad ostvarite svoj san. Necete odustati u ljubavi koja vas  nosi, ali morate  znati i sta druga strana oseca.

 

VODOLIJA

Jako ste tvrdoglavi, a svesni ste da morate popustiti. Ovako vise i ne ide, i vreme je da pokazete da ste  voljni na saradnju. Ako tako nastavite , morate  snositi posledice svoje tvrdoglavosti. Ne samo sto se tice emotivnog zivota!

 

RIBE

Ako ste uspelli da se sredite i budete razumni sve do sada, pokazite i sada.Ono sto je bilo, sada je nevazno, vazno je ono sto je sada.Vas osecaj  vas nece prevariti, aon je u vasim grudima.Jasno cujete sapat srca da volite nekog!

 

Stranice: 1 2