LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU: 2. april moze biti i dan  za TAJNO VENCANJE…

LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU: 2. april moze biti i dan za TAJNO VENCANJE…

1. travnja 2022. 0 By Lala

LAV

ZA LAVOVE KOJI SU U VEZI:

Predivna subota vas ocekuje u kojoj cete vi uzivati. Jedan potez voljene osobe donosi  vam veliki radost kojoj se tako niste mogli nadati. Jedan predivan dan je pred vama u kojem ce se jos jednom dokazati koliko ste voljeni. Sreca vam je naklonjena sa najdrazim bicem. Vas partner dokazuje koliko mu znacite u zivotu.

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Morat cete da donesete jednu vaznu odluku, jer kako trenutno stvari stoje vi ne mozete da krenete dalje sve dok se ne odmaknete od proslosti. Mozete da birate, ali vas kao da vuce bivsa ljubav koja vam i nije donijela mnogo srece u zivotu. Velika dilema je rped bvama, jer i sami ste svjesni da idete u pogresnom pravcu.

 

DJEVICA

ZA DJEVICE KOJE SU U VEZI:

Uvijek vam je istina bila na prvom mjestu, ali danas cete uoravo od te istine pokusati da pobjegnete. Pred vama je dan u kojem vam nece biti ugodno, jer vas partner postavlja pitanja koja vam se uopste ne dopadaju. Pokusajte da voljenoj osobi kazete istinu, jer nista manje od toga nije zasluzila.

ZA SLOBODNE  DJEVICE:

Bicete zainteresovani za jednog raka koji vam nece uzvratiti osjecanja. Mnogo ce vas to povrijediti, ali morate imati na umu da nije sve u jednom danu. Pred vama je razocarenje sa kojim cete morati da se nosite kako umijete.

 

VAGA

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

Veliko razocarenje vas danas ocekuje, jer necete biti spremni za ono sto slijedi. Pred vama je saznanje koje ce vas mnogo razocarati, ali vi ste se uvijek zalagali samo za istinu. Upravo ta istina koja ce doci od vaseg partnera ce  mnogo da vas povrijedi. Nece vam danas biti lako, ali vi cete pokusati sve kako bi nasli pravi izlaz za situaciju u kojoj cete se naci.

ZA SLOBODNE VAGE:

Vama je ljubav tako blizu ali jos uvijek postoje prepreke koje vam ne dozvoljavaju da pronadjete put ka svojoj sreci. Jedna osoba vam se mnogo dopada, ali vrijeme ce pkazati da li je to ljubav koja vam je zaista sudjena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

ZA SKORPIJE KOJE SU U VEZI:

Pred vama je velika sreca kakvoj se niste mogli nadati. Vas partner danas pravi jedan korak  koji ce vas mnogo usreciti. Pred vama je sreca i samo nju ste i zasluzili. Ova subota vam donosi jedno predivno iznenadjenje koje ce vama mnogo znaciti. Mnogo ste voljeni i vas partner se nece ustrucavati da vam to i pokaze.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Danas cete biti sretni jer neko ce da vam kaze koliko vas voli. Nova ljubav je na pomolu i vi cete danas samo moci da uzivate u sreci koja je pred vama.

Stranice: 1 2 3