LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU: 2. april moze biti i dan  za TAJNO VENCANJE…

LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU: 2. april moze biti i dan za TAJNO VENCANJE…

1. travnja 2022. 0 By Lala

 

STRIJELAC

ZA STRIJELCE KOJI SU U VEZI:

Radujte se danasnjem danu, jer pred vama su preidvni trenuci koji ce vam ostati u predivnom sjecanju. Vas partner ce danas da ucini sve za vasu srecu, ali i vi cete pokusavati da odrzite harmoniju u vasoj vezi. Ova subota donosi predivne trenutke sa voljenom osobom i vama ce danas sve da bude po volji. Bilo je vrijeme da vas ljubavna sreca pogleda.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Ova subota donosi jedno desavanje koje bi moglo mnogo toga da promjeni. Jedan susret je pred vama i ukoliko budete spremni da se izborite za ljubav te osobe vama samo velikam sreca predstoji.

 

JARAC

ZA JARCE KOJI SU U VEZI:

Iza vas i voljene osobe je jedan tezak period, ali danas su vam samo ljubavne zvijezde naklonjene. Jedan predivan  dan je pred vama u kojem cete znati uzivati sa omiljenim bicem. Sreca je pred vama i vi cete biti i vise nego zadovoljni sa desavanjima koja ce vas pratiti. Necete imati razloga za brigu, jer vama je danas samo ljubav nakonjena.

ZA SLOBODNE JARCE:

Nesto posebno se danas nece desiti, ali to ne znaci da vi necete ipak biti veoma sretni. Pred vama je dan u kojem cete vi znati uzivati.

 

VODOLIJA

ZA VODOLIJE KOJE SU U VEZI:

Danas zaboravite na probleme jer pred vama je dan u kojem za iste necete znati. Sa vasim partnerom danas provodite predivne trenutke koji ce vam mnogo znaciti. Dan koji je pred vama donosi vam povod za srecu, jer danas dolazi do predivnih trenutaka sa voljenim bicem. Ova subota je samo u znaku velike ljubavi.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Pokusajte da krenete dalje, jer previse se vracate u proslost koja vam ne donosi nista. Ljubav vam je tako blizu samo kad bi joj vi pruzili sansu da osvoji vase srce.

 

RIBA

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Prestoji vam dan u kojem cete znati uzivati. Voljena osoba mnogo cini za vasu srecu, ali i vi cinite sve kako bi vasa veza blistala. Istina je da su iza vas teski trenuci, ali nikada niste prestali da vjerujete da ce vas ljubavna sreca ipak pogledati. Danas cete samo biti zahvalni na desavanjima koja su pred  vama, ali i za koja ste se vi uvijek trudili.

ZA SLOBODNE RIBE:

Proslost vam neda mira, i mada pokusavate da pronadjete ljubavnu srecu, vama proslost stoji na putu. Jednoj osobi mnogo znacite, ali bivsa ljubav donosi uspomene kojih se ne mozete tako lako rijesiti.

Stranice: 1 2 3