Danas  je pocela nova sedmice, a evo prilike da saznate sta vas ceka  od PONEDELJKA do PETKA!

Danas je pocela nova sedmice, a evo prilike da saznate sta vas ceka od PONEDELJKA do PETKA!

3. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Sedmica pred vama jeste nova, ali sto se tice vas, vama ce sve da ostane po starom. Vreme je da se srede neke stvari, ali jos nista necete preduzimati. Zelite da nadjete neku sredinu i da se pozavbavite onim sto vas muci.

 

BIK

Vreme je da krenete za svojim ciljevima i pokazite da ste  odredili kojim.Vreme je da pokazete sta je ono za cime idete. Neka se vase zelje pokazu u skladu sa situacijom. Pokazite da necete odustati, bewz obzira na prepreke.

 

BLIZANCI

Vas osecaj  za ljubav, vec vas  upozorava  da delujete  i da kazete sta vas muci.Partner vas mora saslusati  i znati sta su vase zelje.Ako vam ne zeli biti podrska, onda cete biti razocarani. Vase razocarenje  ce norati da donese konacnu odluku, sta onda.

 

RAK

Dani pred vama ce biti deo vasih novih obaveza, i moracete  da ih zavrsavate na vreme. Bar vi znate kako  sve zavisi od vas i da ste preoptereceni.  Ipak  morate sebi dati oduska i pokazati  da ste i vi zivi covek.

 

LAV

Vi cete ljubomorno braniti ono sto je vase, a to mislite za jednu vagu.  Zelite da bude i deo vaseg srca, kako i jeste. Zelite da bude i deo vaseg zivota, a to da ozvanicite ovih dana. Jedan strelac se namerio  da vam pomrsi konce.

 

DEVICA

Vec ste tuzni i ogorceni i zelite da to konacno prodje. Od vaseg srca zavisi  da li se mozete  pomiriti sa bujicom nadolazece tuge. Bili slabi ili jaki, morate pokazati jacinu. Vase emotivno polje je u propasti i zahteva    vasu maksimalnu snagu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2