Danas  je pocela nova sedmice, a evo prilike da saznate sta vas ceka  od PONEDELJKA do PETKA!

Danas je pocela nova sedmice, a evo prilike da saznate sta vas ceka od PONEDELJKA do PETKA!

3. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Tokom  cele sedmice cete vredno raditi, ali cete  i mnogo razmisljati. Taman da kroz svoj rad uspete da svedete neke svoje racune. Partner vam se zamerio, a nesvesno vam je samo olaksao.  Sada tacno znate sta oseca za vas.

 

SKORPIJA

Tacno ste znali sta je ono sto sledi , i sto ce vas  nervirati. Unapred sebi kvarite  raspolozenje, koje ce tokom ovih dana varirati. I vi morate pokazati da ste razumni i da znate vldati situacoijom. Ma kakva da je!

 

STRELAC

Vas cilj je da budete verni  svome srcu, i osecanjima koja nosite prema jednom jarcu. Tacno znate da cete ici za onim sto vam govori srce. Ako zelite da vas    vodi srce, moracete se i prepustiti  osecanjima. On ce vam biti prioritet.

 

JARAC

Osecate se povredjenim i tako cete se i osecati u danima koji slede. Osim toga, moracete da ispunjavate ono sto vam se  nalaze, i sto je deo vasih obaveza. Vasa sreca je   da cete se izdici i pokazati  da vam je stalo i do cega vam je stalo.

 

VODOLIJA

Imate obaveze za kojim idete, i koje vas teraju da ne znate sta cete. Verovatno cete morati da pokazete  da ste sposobni da ostanete na visioni zadatka. Jedna osoba vam pravi spletke, i vreme je da se obracunate sa njom.

 

RIBE

Radite uobicajene poslove, i tako cete i ovih dana. Vasa  sreca je da necete zaostajati sa njima, i moracete da se malo popsvetite i drugoj strani. Partnera ste zapostavili, i to ovih dana morate  da promenite. Pokazite da cete se partneru  izvinuti za dane zapostavljanja.

Stranice: 1 2