Ovog UTORKA jedan znak ce moci da kaze da je SUDBINA konacno NA NJEGOVOJ STRANI!

Ovog UTORKA jedan znak ce moci da kaze da je SUDBINA konacno NA NJEGOVOJ STRANI!

4. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za neke male promene i vreme da se i sami menjate. Sve do sada ste podlegali misljenju drugih a sada sami morate pokazati sta mislite.Ucinite nesto za sebe, i za svoje bice.Neka cekaju i partner i drugi.

 

BIK

Da se osecate bolje i da mislite pozitivno, samo vi mozete sebi pomoci.Od vas   se ocekuje da se trgnete i da pokazete da znate kako  i na koji nacin. Morate okrenuti korak i poceti nesto da cinite za sebe.

 

BLIZANCI

Konacno cete morati da priznate  da  ste se previse  oslonili na voljeno bice. Ako je zaista toliko voljeno sa vase strane, morate mu to i pokazati. Idite u smeru koji vas navodi da vi sada budete popdrska partneru.

 

RAK

Treba vam oslonac a to mora da bude jedan lav. On je u vas zaljubljen i vreme je da svoju ljubav iznese  na najbolji moguci nacin. Vase srce ce kucati u smeru koji vas vodi dalje. I sada ocekjuete neka priznanja koja za sada izostaju.

 

LAV

Vasa ljubav ce se ostvariti uskoro, ako pokazete da to zelite.Jedan rak vas voli srcem i samo ceka na vase emocije. Sve je do vas, pa zato cete se radovati jer znate sta vam je ciniti, da biste bili najsrecniji zodijak. Konacno ce sudbina biti na vasoj strani.

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da budete verni i da svoje emocije i pokazujete, ali i cuvate.Neka se vase srce raduje, jer imace mnogo razloga. Jedan lik ce bitzi jedan od razloga, izmedju ostalog. Ovaj  dan vam donosi pozitivne stvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2