Pocela je NOVA SEDMICA, i evo ko ce DO NEDELJE imati NAJVISE SRECE!

Pocela je NOVA SEDMICA, i evo ko ce DO NEDELJE imati NAJVISE SRECE!

4. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vi ste negde na sredini, ni tamo, ni onamo, bar sto se srece tice.Da ste bas nezadovoljni niste, ali da ste  bas srecni, takodje niste ni presrecni. Od vas se ceka  da pokazete, ili zadovoljstvo sto ste u zlatnoj sredini, ili da cete ciniti vise da budete srecniji.

 

BIK

Nikako ne znate tu tajnu formulu srece, mada ste solidan matematicar. Mozda i jeste kada su drugi u pitanju, ali kada ste vi, nikako.Vreme je da se zapitate sta zelite dalje i kako  da okrenete novi list. Moracete ovih dana da cinite sta god znate.

 

BLIZANCI

Vasa  paznja koju pokazujete partneru mora da ima granicu. Bila je ogromna i bezrezervna sve do sada, ali je vreme da se okrenete. Vasa ljubav je blistala a da li se vratila sa partnerove strane? Osecate kao da nece biti uzvracena.

 

RAK

Radujete se novim danima jer ovaj mesec donosi ljubavne radosti.Zato je vreme da imate najvise srece ovih dana. Ako ste imali mnogo propustenih prilika da se ostvarite, sada mozete da iskoristite priliku.

 

LAV

Partner vam se nada, ali vi se  nikako  ne odajete. Mozda je vreme da pokazete  sta osecate , pa recite mu. Od vas ocekuje da mu pridjete i pokazete sta osecate. Vreme je da kazete da ga volite, ili da odustanete.

 

DEVICA

Vi ste  neko ko se raduje, a ne znate da cete  biti povredjeni uskoro.Vec se kuje plan oko vas, i  vas partner se vidja sa nekim. Vreme  je da  priznate da ste  povredjeni, ali nemojte se predati tuzi.  Rascistite sve sto vam je nejasno.

Nastavak na sledecooj strani…

Stranice: 1 2