U ovoj sedmici slede ljubavne promene: Ova cetiri zodijaka ce imati sansu za pomirenje!

U ovoj sedmici slede ljubavne promene: Ova cetiri zodijaka ce imati sansu za pomirenje!

4. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Niste vi u svadji ni sa kime, pa ni sa partnerom. To ne znci da mozda nece doci u neku zamerku sa bilo kim. Ipak nam se rasprave desavaju bas kada ne treba, a mnogo puta i onda kada to ne ocekujemo. Budite oprezni!

 

BIK

Vreme je za neka pomirenja i da se ostvare vase zelje. Suvise ste bahati i ponasate se grubo , a tako skrivate prava osecanja.  Jedna bivsa ljubav je u blizini i ne da vam mira. Ni vi nju niste zaboravili, i sada vam je drago da cete imati sansu pomirenja.

 

BLIZANCI

Previse ste ljutiti, nervozni i cesto bezite od svojih emocija. Kad nekog volite, necete da pokazete, bas kao i kad trebate da se mirite. Nesto bi moralo da bude i do vas. A vi, kao da sve prepustate drugoj strani da ucini prva  i deluje.

 

RAK

Mada delujete nezno, mogi ce biti iznenadjeni onim sto sledi. Bas ce u teskom casu da pokazete snagu i jacinu. Mnoge cete iznenaditi i pocece da vas smatraju  tako sposobnim. Jedna ce odredjena osoba, da pogne glavu pred vama.

 

LAV

Razocarani u partnera i u ljubav,  i ljutiti, cekate naredne dane. Pod kolicinom ljutnje i ne mislite o pomirenju.Ipak ce vam pogled na lice uplakano i obliveno suzama, da smeksa vase srce. Necete vise zeleti da budete ljuti ni trena, nego cete pruziti sansu partneru.

 

DEVICA

Sto se tice osecanja srca, ona su ogromna a vi se necete  libiti da ih pokazete. Uskoro ce svi saznati da ste se zaljubili, i u koga. Mnogi ce komentarisati vase stavove, partnera i vas.Vi se necete ni obazirati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2