U ovoj sedmici slede ljubavne promene: Ova cetiri zodijaka ce imati sansu za pomirenje!

U ovoj sedmici slede ljubavne promene: Ova cetiri zodijaka ce imati sansu za pomirenje!

4. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Dok okolina siri traceve o vasem partneru, vi ne znate sta cete, ni gde! Ne znate kome da verujete, partneru ili pricama.Vas partner je ponekad tajanstven, ali  nikako ne verujete da nesta krije.  Ipak necete moci da mirno spavate, dok ne ispitate sta je istina.

 

SKORPIJA

Cesto morate da pecutite neke stvari partneru, a to vec lici na neku vrstu lazi. Cinite to u ime ljubavi i opstanka vase veze. Svesni ste da vas partner cesto ne zna da se kontrolise i da ce cesto da izgovori i ono sto ne bi smeo.

 

STRELAC

Ne dozvolite da vam jedan jarac pomuti razum! Ne bar dok ne procitate jesu li mu casne namere prema vama. Da li vas samo zeli zavesti i imati avanturu sa vama? Ili se zaista zaljubio, bas kao i vi sto ste u njega, ali se plasite!

 

JARAC

Vase srce ce vas upozoriti da  se srede vase misli i da morate naci neko resenje.Od vas se ceka da pokazete jasne ciljeve i da znate sta zelite. Do sada ste vrtoglavi sa svojim emocijama, ali morate biti jaci i znati tacno da li volite ili ne!

 

VODOLIJA

Vreme je da se srede vasi nesporazumi, i da tacno znate ko je kriv i ko trazi razlog za svadju.   Od vas se ceka da pokazete spremnost da izlazite u susret  partneru i njegovim nedoumicama. Da li ste jedno za drugo?

 

RIBE

Vasa ce sreca  da cveta a da niste ni slutili da moze biti tako lepa. Izgleda da je ovaj mesec u vasem znaku i znaku vase ljubavi.Od vas  se ocekuje da budete  cuvar vase srece. I da ne dozvolite da vas  neko ometa u vasoj ljubavi i sreci.

Stranice: 1 2