Tokom sledeca tri dana, vrlo je moguce, da ce se jedan zodijak TAJNO VENCATI!

Tokom sledeca tri dana, vrlo je moguce, da ce se jedan zodijak TAJNO VENCATI!

6. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Tacno ste se poneli u jednoj situaciji ovih dana. To ne znaci da cete se postaviti vrlo neocekivano ovih dana. Vase emocije se  osecaju  na svakom koraku , i vreme je da seone vide i osete.Mozda cete sada delovati ishitreno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ako pokazete imalo osecanja, moracete se povesti onim iskrenim. Ne morate  da se pretvarate da niste zaljubljeni, pokazite da jeste.Vas partner vas vodi ka lepim desavanjima i bice vam podrska u svemu.

 

BLIZANCI

Ne smete biti dvolicni  ni jednog trenutka, nego iskreni. Iskreni  i otvoreni  u svemu i na svakom koraku, sebe cete povesti pravim putem.Od vas  se ceka da budete otvoreni u svemu, pa i iskazivanju onoga sto vam je u srcu.

 

RAK

Vi ste jako zauzeti svojim obavezama, ali ih nekako spunjavate. Samo vi znate kako ih postizete, ali bi vas partner trebao razumeti. Umesto da vam bude podrska, on vas  cesto iznervira. Uprkos svemu, ovih dana cete uspeti da mu pokazete da ste  zasluzni za sve.

 

LAV

Vasa ljubav  ce vas poneti  prema jednoj vagi, a on ce se dvoumiti.Od vas se ceka  budete uporni  i da se okrenete ka njoj, svim snagama.I ona ce vas gledati sa znacima obozavanja. Sledi vam ljubav kojoj se niste nadali.

 

DEVICA

Zaljubljeni ste u nikoga isto koliko i on u vas.Od vas zavisi sta cete dalje i da li da i dalje  duzite vezu ili je ozvanicite. Mada bi familija veliku svadbu, vi zelite svoj mir. Vrlo je moguce da cete se tajno vecati ovih dana i otici negde daleko od znatizeljnih pogleda.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2