Da li ce ovaj utorak biti dan u nizu, ili ce nizati necije suze, kao perle jednom zodijaku?

Da li ce ovaj utorak biti dan u nizu, ili ce nizati necije suze, kao perle jednom zodijaku?

11. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Vase emocije su na tepetu ovih dana a danas se morate izjasnite. Ako je snaga vase ljubavi ogromna, pokazite da znate  da je usmerite tamo gde treba. Jedan lik ceka da pokazete da  volite beskrajno i da ste spremni da se borite za njegovo srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nista vas ne moze spreciti da pokazete d cinite neke nove korake.Vasa je zelja da budete verni  svojim koracima i da se ponasate u skladu sa situacjom. Do sada ste se dvoumili , davali sve od sebe i ponasali se  kao da hocete a ne smete. Jedan korak ce promeniti sve u vasem zivotu.

 

BLIZANCI

Ponasate se nervozno i svadjalacki a to ce samo drasticno pokvariti sve. Ne samo trenutno drasticno losu sitiuaciju, nego i ono sto s moglo malo popraviti. Vase emotivno stnje vec propada i vreme je da se srede sve vase  okolnosti, da bude bolje.

 

RAK

Ovaj dan ce za vas biti samo jedn dan u nizu. Ne osecate da moze biti biti bolje, ali verujte da ce se okrenuti stvri u vasu korist. Nesto lepo sledi na emotivnom planu i jedan susret ce vas  baciti u visine.To se stara ljubav vraca u vas zivot, pa ste sigurno srecnik dana, nenadano.

 

LAV

Vec ste u svadji sa voljenim bicem i znate da nema sanse da se vase stvari srede. O pomirenju nema ni reci i to ce biti ono sto ce vas  jako boleti. Necete dozvoliti da vase suze krenu  i da ih drugi vide.Kad budete sami sa sobom, plakacete  kao dete.

 

DEVICA

Nadali ste se krunisanju veze, malom simbbolicnom poklonu!Vas poklon od partnera bice vase suze bola, koje ce se nizati ovog dana, kao djerdan.Vasa emotivna slika bice ono sto vas boli i sto vas tera napred. Morate okoncati ovj bol i krenuti napred!

Nastavk na sledecoj strani…

Stranice: 1 2