Da li ce ovaj utorak biti dan u nizu, ili ce nizati necije suze, kao perle jednom zodijaku?

Da li ce ovaj utorak biti dan u nizu, ili ce nizati necije suze, kao perle jednom zodijaku?

11. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Vasa sreca ce biti tako lepa, a ovaj dan vam donosi sve ono sto sledi.Partner vas voli i zato ste srecni, a zeli i jos vise da vas usreci. Spremaju vam se lepe stvari i osecaj vas nosi kao da ste najsrecnji lik.Sto se partnera tice, zajedno ste srecni zodijaci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Taman vam nesto krene, nesto drugo vas dotuce. Vase srce je nezno i suvise osetljivo, pa odmah dramite.Nemojte se toliko ponasati nesrecno, kao da je sav svet potonuo. Sve ce zavisiti od vas, trgnite se dalje, dok se ove stvari ne poprave.

 

STRELAC

Vec znate da zelite da ovaj dan bude vas i da bude uvertira za vase tuge, i sve lepse stvari. Ono sto zelite svesni ste da svojom  snagom morate pobediti i pokazati da ste voljni da se borite.Necete mariti da li ce ici lose ili dobro, moracete da delujete i da ucinite da bude najbolje.

 

JARAC

Izdaje vas vaa snaga, a mislili ste da se necete dugo moliti drugome za pomoc. Danas cete morati potraziti savet prijatelja i njegovu pomoc.Od vas se ocekuje  da isplivate  iz problema uz pomoc prijatelja. Ali da sebi ne dozvolite vise, tako nesto.

 

VODOLIJA

Sve vase zelje da uspete da zavrsite posao na vreme, nece biti ispunjene.Zeleli ste to, kako bi se posvetili svome partneru. Sada vidite da ste  se mnogo preracunali i da partner nece biti vasa podrska.

 

RIBE

Jedan lep dan bice uvertira za naredne dane, koji ce biti jos lepsi. Kao da ce ovi dani proleca da donesu novu radost u vase srce  i u vas zivot.Od vas se ocekuje da budete svesni sta mozete postici. Idite u cilju da koristite svaku sansu!

 

Stranice: 1 2