Dok se jedni raduju, jedan ce znak plakati, a drugi morati da prihvati istinu!

Dok se jedni raduju, jedan ce znak plakati, a drugi morati da prihvati istinu!

12. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Zaljubljeni ste  i vreme je da se srede vasa osecanja.Morate ih proslediti tamo  gde i pripadaju, i vasa ljubav ce zahtevati da bude uzvracena.Od vas se  ceka da budete neko ko ce pokazati ljubav  i zeleti i da je pruzibezuslovno.

 

SKORPIJA

Ponasate se vrlo cudno, ali se i sami pitate  sta i zasto! Vase srce kuca  za ljubav jednog lika i to se moze samo pravdati velikom zaljubljenoscu. Vas  osecaj  da vam se smesi nova ljubav, a vi cete morati da je i priznate.

 

STRELAC

Nikako  niste zadovoljni onim obavezama koje vam ne prijaju. Zelite da obavljate deo svojih obaveza, onih koje su uobicajene.Mada vam je nametnuto jos mnostvo obaveza, vi cete biti nervozni i lenji. Nasto vam se desava da ste  bezvoljni.

 

JARAC

Vasa zelja je da se radujete, ali nikako da vas snadju situacije koje vas vode tome. Zato se potrudite da vase zelje budu ostvarljive. Idite u tom smeru i u tom cilju. Mozda budete iznenadjeni, a i vrlo lako prijatno obradovani.

 

VODOLIJA

Imali ste vezu koja se raspala  i koja je sada deo proslosti.Sa sobom je odnela i pola vaseg srca i vreme je da se srede neke stvari. Proslost necete moci oziveti, ali istinu morate prihvatiti. Vreme je da se okrenete sadasnjosti.

 

RIBE

Prebukirani ste obavezama i vreme je da se srede neke stvari. Vi radite mnogo, a morali biste povesti racuna o sebi.Vama je sve drugo prece, dok ne marite o sebi i dozvoljavate da vreme otice.Nemojte dozvoliti da jedna osoba koja vas voli, ode  vremenom za nekim drugim.

Stranice: 1 2