KOME ce ovaj dan biti pocetak nove buducnosti?

KOME ce ovaj dan biti pocetak nove buducnosti?

12. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Stojite u mestu i ne ocekujete nista, a vase je srce vec dosta nemirno. Ponasa se kao  da je uplaseno, a u stvri je jako zaljubljeno. Odavno osecate neke emocije prema jednoj osobi, ali sada cete tacno znati sta je to.

 

BIK

Ne znate kako, ni kuda vas vode nemiri, a vreme je da priznate da se zaljubljujete. Zasto krijete osecanja koja vam greju srce? Nemojte ih  kriti, nego budite slobodni da ih pokazete bas onome kome i pripadaju.

 

 BLIZANCI

Vreme je da se srede neke vase dileme i zablude u kojima ste  trenutno. Moracete kako god znate da resite ono neresivo, i da se okrenete u smeru napred. Resite ono sto morate, donesite neka nova resenja i odluke.

 

RAK

Osecate  da se blize neke vase davne zelje, i da ponovo rastu u vasem srcu.Imate sansu ad opet ozivite ono sto mora i sto treba. Vasa je zelja da se  opet pokaze vas ljubav, ali i da konacno osdetite da ce ovog puta biti uzvracena.

 

LAV

Naljutili ste se na bivsu, imada se zeli miriti, vi je izbegavate. Vucete veliki inat i kada ona hoce razgovor, vi bezite. Danas ce ona pokusati da dopre do vaseg srca i budite  otvoreni bar sada.  Danas je dan za istinu!

 

DEVICA

Ovaj dan ce biti dan za vase  zelje, pa cinite sto zelite. Sve su povoljne sanse na vasoj strani, sve zelje na  tapetu.Da je tako, uvericete se cim vam s danas desi nesto lepo. Verujte da cete tim dogadjajem biti  najsrecnji  zodijak dana!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2