KOME ce ovaj dan biti pocetak nove buducnosti?

KOME ce ovaj dan biti pocetak nove buducnosti?

12. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Srce ce vas  upozoravati na neke signale koje cete morati da odasaljete.Do vas je sve sto mozete da kontrolisete,  ali mogli biste da oslobodite jednu osobu.Treba joj hrabrosti da se sredi i da prihvati vasa osecanja.

 

SKORPIJA

Niko vas nece  terati da se osvrcete za sobom. Vasa je proslost samo vasa tuga, i necete je se moci tako lako osloboditi.Mozda biste mogli da je pomerite u stranu. Danas je dan za pocetak nove buducnosti.

 

STRELAC

Vasa ljubav ce biti ono sto vas vodi i samo joj dozvolite da zivi. Od vaseg srca  ce poteci reka osecanja k jednome liku. On ce biti jedna i jedina svetla tacka u vasem zivotu. I vreme je da se srede vase emocije.

 

JARAC

Ako su vas do danas ponizavali, verujte da imate sansu da se izdignete. Danas je vasiuh pet minuta za srecu.Vise nikome necete dati da vas vodi pogresnim smerom,i da sputava vase zelje. Za zeljom srca idete pravo.

 

VODOLIJA

Ne znate cemu vode vase teznje, ni kuda se vode vase emocije. Vreme je da se sve sagleda i da  znate kako reagovati. Srce vas vodi putem koji obecava neki vid srece.A vi zelite da vasa sreca bude kompletna.

 

RIBE

Vasa obaveza je da idete napred i da ne zaostajete u poslu. Uvek ste bili svesni svoje emotivne situacije, vreme je da srede i vase emocije.Vase srce je ono sto mora napred, i zato odredite sta je ono sto vas vodi ka resenju. Morate isplivati na povrsinu sa njima i priznati da volite, a i koliko.

 

 

 

Stranice: 1 2