Ko ce u narednih SEDAM DANA morati da se suoci sa NAJVECOM TUGOM, a ko ce imati NAJVISE SRECE na POLJU LJUBAVI?!

Ko ce u narednih SEDAM DANA morati da se suoci sa NAJVECOM TUGOM, a ko ce imati NAJVISE SRECE na POLJU LJUBAVI?!

13. travnja 2022. 0 By Maja

OVAN

Vi cete sa voljenom osobom samo sretni biti jer u danima koji su pred vama za probleme necete znati. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer sreca je napokon na vasoj strani. Sreca vam je naklonjena kao rijetko do sada.

 

BIK

Pred vama su dani u kojima cete se suociti sa problemima na polju ljubavi jer ce doci do velikih nesuglasica sa voljenom osobom. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti veliku tugu jer sanse postoje da ce doci do raskida.

 

BLIZANCI

Pred vama su desavanja koja vam se nece mnogo dopasti jer ce vas muciti velika ljubomora. Mada za to necete imati razloga, isto tako necete imati mira kada je vas partner u pitanju. Kao da u inat zelite da stvorite probleme kojih nemate.

 

RAK

Vi cete imati veliku srecu na polju ljubavi jer sa voljenom osobom cete uspjeti da rijesite neke nedoumice koje ste imali. Pred vama su dani sreca u kojima cete samo sretni biti. Vrijeme je da vam sve krene na bolje.

 

LAV

Vi cete biti sretni jer ce vam jedna osoba izjaviti svoju ljubav. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo srecu jer dugo ste se nadali da ce se to desiti. Pred vama je sreca kao rijetko do sada jer novi ljubavni pocetak jer pred vama.

 

DJEVICA

Vi cete  sa voljenom osobom uspjeti da ostvarite jedan veliki san koji ce vam znaciti mnogo. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose jer iskrena ljubav moze da pobijedi sve prepreke. Slobodne djevice ce upoznati jednu divnu osobu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2