Ko ce u narednih SEDAM DANA morati da se suoci sa NAJVECOM TUGOM, a ko ce imati NAJVISE SRECE na POLJU LJUBAVI?!

Ko ce u narednih SEDAM DANA morati da se suoci sa NAJVECOM TUGOM, a ko ce imati NAJVISE SRECE na POLJU LJUBAVI?!

13. travnja 2022. 0 By Maja

VAGA

Vi cete se sa velikom tugom morati suociti jer pred vama je raskid sa voljenom osobom. Vi cete morati da se suocite sa velikom prevarom koja ce vam slomiti srce. Pred vama  su teski dani koji ce vas mnogo zaboljeti.

 

SKORPIJA

Pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti jer voljena osoba vam napokon priznaje nesto jako vazno. Dugo ste se nadali da ce se to desiti i vi cete samo za iskrenu srecu znati. Pred vama su samo sretna desavanja.

 

STRIJELAC

Vrijeme je da sa voljenom osobom rijesite probleme koji su vas u zadnje vrijeme pratili. To ce vam i poci za rukom jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Bicete zadovoljni kao nikada do sada.

 

JARAC

Vas ocekuje velika sreca jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Velika ljubavna sreca vas ocekuje jer sa voljenom osobom provodite samo sretne dane. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

VODOLIJA

Vas ocekuje velika sreca jer voljena osoba pravi jedan korak koji ce vas oduseviti. Bicete sretni jer ce tim postupkom voljena osoba vam dokazuje koliko ste voljeni. Vrijeme je da se vasa velika zelja napokon ostvari za koju ne znaju mnogi, ali vas partner ce to uciniti mogucim.

 

RIBA

Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose. Bicete sretni jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Za probleme necete znati jer vas partner cini sve za vasu srecu.

Stranice: 1 2