Ovnovima radost,Rakovi ne mogu da kriju tugu,Ribama od sada sve najlepse…

Ovnovima radost,Rakovi ne mogu da kriju tugu,Ribama od sada sve najlepse…

13. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Naredni dani vam nose neslucenu radost.Bice to novo poglavlje za vas, koje ce otvoriti vase novo zivotno razdoblje. Konacno cete se uozbiljiti i to ce biti vreme za lepse stvari. To vasa poslednja ljubav zaustavlja vase dalje avanture.

 

BIK

Mada ocekujete mnogo vise, jedan mali  novcani dobitak, znacice vam puno. Sada je vreme da se vase  zivotne situacije poprave. Da bi sve moralo da bude bolje,  moracete da se uozbiljite.Do sada ste mogli svakako da se ponasate, a sada morate reci stop!

 

BLIZANCI

Mnogo ste se trudili da ispratite sve svoje sitiuacije i da vam bude  sve pod kontrolom. Sada vam sve izmice kontroli i vreme je da se neke stvari  zaokruze. Dobro saberize sta je moguce ostvariti, a sta ne.I nemojte se vise  lazno nadati nemogucem.

 

RAK

Osecate se vrlo nesrecnim a da do sada niste ni razmisljali.Nekako ste se nosili sa emocijama i svojim tugama.Bar sve do sada. Stigao vas je bol i sada vise ne znate kako da se nosite sa njim. Niti cete ga moci vise sakriti.

 

LAV

Vikend kao ovaj necete imati dugo, pa zato iskoristite svaku sansu koja se pruza. Nemojte da ga pokvarite sebe zbog gluposti. Ndozvolite jednoj dokonj osobi da vs nter da posumnjate u voljeno bice.  Ono ce vas voletii dalje, nemojte ga sumnjiciti.

 

DEVICA

Vase srce kuca za jedno bice i ono ce vas navesti da pokazete da i vi njega volite. Pokusavamo da se srede neke  odredjene stvari , ali ovaj  nacin je vreme da se  srede neke nejasnoce. Vreme je da sve dovedete do jasnih namera i jasnih situacija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2