Ovnovima radost,Rakovi ne mogu da kriju tugu,Ribama od sada sve najlepse…

Ovnovima radost,Rakovi ne mogu da kriju tugu,Ribama od sada sve najlepse…

13. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

Imate  osecaj da vas partner cas voli a cas je tajnastven. Nikako da se prepusti u celini i da svoje srce preda bezuslovnoj sreci. Vreme je da se vasa srca srede, i dajedno drugome priznate sve sto je u njemu.

 

SKORPIJA

Nadate se jednom bicu koje vam se svidja i koje vas vodi putevima srece. Samo od vas zavisi kako cete se radovati, i da li cete pokazati  pava osecanja. Vase srce kuca u smeru radosnih ocekivanja.I partner ce pokazati  da je spreman da vas vodi kroz  buduce dane.

 

STRELAC

Vi ste jako srecni i ovih dana zelite da se vase srce polaze pred svima.Neka se osecanja koja slede  pretvore  u lepse dane i lepsa desavanja. Vada sreca ce da bude  ogromna i vreme je da se ogradite u nekim stvarima.

 

JARAC

Vi ste zadovoljni zivotom koji vas vodi ka boljoj ljubavi i srecnim danima. Ovo su dani da partneru pokazete da zelite da bude  deo vaseg budceg zivota. Vasa je ljubav  je ogromna i takva ce i biti i dalje.

 

VODOLIJA

Raduju vas dani koji slede i koji ce vas  povesti ka boljem. Zaljubljujete se ui to osdecater svim srcem. I druga strana ce pokazsati da oseca isto sto i vi za njega.Kada vam se srca spoje, vaa ce sreca biti neograniceno velika.

 

RIBE

Pred vama ce se dani vase radosti prosut kaop perle, i verujte da za vas dolaze prelepi dani. Sve lepsi i lepsi, i sve boljih desavanja. Vreme je da se radujete , jer ovo ce biti ljubav vaseg zivota. I radovacete se zbog zivota koji je konacno dobio svoj smisao.

Stranice: 1 2