Ribama promene,Blizancima ljubav,Bikovima dileme…

Ribama promene,Blizancima ljubav,Bikovima dileme…

13. travnja 2022. 0 By Lala

OVAN

To sto se previse nadate nece biti tako kako zamisljate. Mislite da vam niko nista ne moze, a tek cete  sebe  dovesti u losu pozciju. Sami cete biti krivi za svoj status. Mozda je vreme da bude sve drugacije, pa da se i vi menjate.

 

BIK

Od vas se ocekuje da pokazete i strpljenje, ali i paznju i ljubav.To od vas ocekuju mnogi, a jedna osoba posebno. Vec je vreme da se srede neke vase dileme, pa morate znati sta da razdvojite. Jedne stvari ce ostati samo puste zelje, a za proritetima morate ici.

 

BLIZANCI

Vas lik  je u oku jedne osobe i ona vam izjavljuje ljubav. Sve se od vas ocekuje da pokazete  i osecanja i reci na delu. Ako zelite vi pokazite, ako ne zelite nemojte slati lazne signale.Vasa  ceznja za srecom, mora biti primecena.

 

RAK

Radite mnogo i sada ste mnogo umorni.Necete se moci odazvati zovu jedne osobe koja  vas tajno voli. Vase je samo da pokazete da ste zainteresovani za nju, bez obzira da li cete se odazvati odmah.

 

LAV

Vas je sreca da postanete  voljeni ovih dana i vise vam nista ne treba.Partner vam obecava mnogo, pa cete i videti, Vasa sreca bi mogla da bude i pslovne prirode.Jedan neodlozan posao ce vas uciniti  zadovoljnim u potpunosti.

 

DEVICA

Vec ste u brojnim problemima i ne znate kako da se resite  svega. Da ste preumorni jer morate skoro sve sami, vas partner ne vidi. Mozda on i vidi ali se pravi slep kod ociju. Morate dici svoj glas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2