Ribama promene,Blizancima ljubav,Bikovima dileme…

Ribama promene,Blizancima ljubav,Bikovima dileme…

13. travnja 2022. 0 By Lala

VAGA

U velikom ste nedostatku vremena, za sve sto morate.Zaljubljeni ste u nekoga a nemate  mogucnost da prosledite svoje emocje.Vase srce zudi za tim , ali obaveze vas vuku  na drugu stranu. Popustite malo, posao nece pobeci.

 

SKORPIJA

Vi ste veliki panicar, pa je cesto unosite sebi u zivot.Nikako da se skoncentrise  na lepse stvari i nikako da posvetite sebi malo vremena.Probajte se opustiti,  i dati sebi malo oduska u svemu. Ovako sebi mnogo stetite.

 

STRELAC

Imate plan i tacan raspored stvari koje zelite i koje imate da obavite.Tu ste ubrojali bas sve, i posao i emocije i partnera. Ne mozete tako, jer emocije se ne planiraju.Ili ih ima ili nema, one se ili dese ili ne dese!Da planirate rad mozete, ali ljubav se ne planira!

 

JARAC

Zelite biti neko koga ce svi voleti i hvaliti, ai jeste za pohvalu.Vas posao ce cvetati ovih dana i vreme je da  pohvale i uslede. Ali jedan susret nece nikako da se odigra.Mozda biste mogli  nesto da ucinite.

 

VODOLIJA

Trcite da biste postigli sve obaveze i da ne zaostajete za njima. Neko ste ko zeli da bude uzoran u svemu, i da bude autoritet  svima. Od vas se ocekuje da  kao i uvek budete uzor svima, ali i onaj ko svakoga razume.

 

RIBE

Ne znate da se  spremaju velike promene na emotivnom planu i da cete morati  da budete pazljivi.Vase srce kuca u smeru  jedne osobe, a ona vam je vezana za radni prostor. Tako ste spojili i emotivno polje sa radnim,  ali slede brojne promene.

 

Stranice: 1 2